2018. december 7., péntek

Galambfajták könyv

Mint arról már mindenki értesült, nem rég kiadásra került egy új fajtaleíró könyv. Sajnos ebben a Szolnoki bagdetta galamb fajtaleírása hibásan jelent meg. Rasele de porumbei romanesti (Romániai galambfajták ) cimű könyv Herman Constantinescu, Roman Morar, Ioan Pasca és Dana Liana. Tájékoztat a betegségekről, bemutatja a. Ez a könyv a szervezett magyar galambászat megalakulásának 125. Az itt összegyűjtött és megjelent cikkek mintegy harminc éves kutatómunka eredményei.


Galambfajták könyv

A könyvben megjelent írások nem állnak jogvédelem alatt. A magyar galambfajtákat ABC-sorrendben ismertetjük. Nagyobb terjedelemben foglalkozunk az eddig elhanyagolt fajtákkal. Előfordul, hogy azonos.


Fülszöveg Az olvasó e könyvben, a nagyon lényeges általános szakmai ismereteken túl, most először olvashatja és tanulmányozhatja egy csokorban a magyar galambfajták hivatalos leírásait (strandardjait) és láthatja a hazai és idegen fajták több képviselőjét színes fotókon is. Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet. GONDOLATOK ÉS VÉLEMÉNYEK A MAGYAR GALAMBFAJTÁK KITE. Földrajz Geológia Vízrajz.


Biológia, ökológia Hidrobiológia Paleobiológia Természetvédelem. Botanika, erdészet Erdészet. Tervezzük egy, a magyar galambfajtákról szóló képes, népszerűsítő könyv kiadását, amelynek.


A disszertáció könyv formájában két évvel ezelőtt jelent meg román. Gondolatok és vélemények a magyar galambfajták kitenyésztéséről. Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalra. A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.


Tárolt változat Összegyűjtöttük a legszebb magyar galambfajtákat egy albumba. Csepeli magasröptű hófehér keringő. Tovább… Ceglédi rövidcsőrű szívhátú. A poszteren található galambfajták : Székesfehérvári bukó. Magyar Galambfajták c. MGKSZ Elnöksége a fajtát új, önálló magyar kitenyésztésű fajtaként ismeri el, sőt, az Országgyűlés a magyar díszpostát az őshonos magyar állatfajták közé sorolta be.


A fajtáról szóló ismertetés magyarra fordításáért köszönet Constantinescu Hermannak! A három fő fejezet formailag elkülönülten, de egységes tartalmi célkitűzéssel taglalja a borászati technológia, kémia és mikrobiológia témaköreit. A borászat leendő és már.


Kifejezetten jó állapotú, kemény táblás, papír borítású könyv. Személyes átvétel Budapesten az Mmetró vonala mentén vagy. Végére értünk a létező, esetleg kihalt, lappangó magyar galambfajták , elismertetést nem nyerő változatok ismertetésének. Online aukció: filatélia, numizmatika, képeslap, könyv ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések