2018. december 24., hétfő

Műraszta ára

Előlegként ideadhatod a teljes összeget is. Az előleg minden esetben levonódik a maradék összegből, tehát nem kell annyival többet fizetned. Ildi vagyok, de sokan Nestaként ismernek. Műraszta - Műraszta készítés, befonás profitól! Lassan 10éve foglalkozom műraszta készítéssel és befonással.


Hiányzó: ára Dreads Heaven – Mindenkilapja dreads.

Előre elkészített, felrakásra kész kanekalon műraszta tincseket is kérhetsz, ugyanebben az árban. Rengetegen kérdezik az embert, ha raszta haja van, hogy hogyan csinálták, te csináltad a hajad stb. Nos ezt nekem is éppen elégszer volt szerencsém.


Ha szeretnél hosszabb tincseket, az is megoldahtó, persze az ára is bővül. Hosszú tincsek: 3Ft, extra hosszú tincsek:. Síma hajadból lehet akár fenékig érő raszta hajat is kreálni, prémium minőségű.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – raszta. A műraszta elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár minimum fele. A belső szépség is fontos nekünk, ezért minden teljes szett -át adományozzuk a következő szervezet egyikének : Együtt az.

Csomózással (befonás) készül, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól. A tincsek ára jelen állapotban, lásd. Befonással rögzíthető.


Ahogy a neve is mutatja, nem igazi rasztáról van szó. Szrintem viszont ha raszta,akkor igazi és örökké. Szintetikus hajból műraszta tincsek készítését vállalom.


Sajnos a raszta károsítja a hajadat, ezért ha csak pár hétre vagy egy konkrét alkalomra szeretné akkor a műrasztát ajánlom (ha nem szeretné hogy úgy nézzen ki, mint a műraszta , de szeretné hogy ugyanazon az elven működjön, azt is meg tudjuk oldani). Ha kíváncsi vagy a már elkészült munkáinkra, kattints ide! Nagyon jó rasztás oldalakat láttam, de mindegyiknél házhoz kellene menni, amit én nem szeretnék. Szőke színű merinó gyapjúból nemezelés technikával készítettem ezt a szettet.


GYIK - műraszta for everyone. Kell előleget fizetnem? Sokan megkerestek azzal hogy tudnék-e nekik is műrasztát készíteni.


Eddig visszautasítottam, de most úgy döntöttem, limitált számban elvállalok embereket. Galéria - Fodrászat. Holland fonás póthajjal. Teljes hajfonás max. Extrám smink, fotózásra.

Fekete gyapjú raszta szett, Viking, kelta, gót felfonható duplaszálas műraszta szett szállítása A megvásárolt terméket mindig buborékos borítékban küldöm! Csak előre utalással való fizetést tudok elfogadni, amint megérkezik az összeg 1-munkanapon belül feladásra kerül a csomag! Vautomata - ból származnak, ha valamit nem talál kérdezzen ! A vásárlás előtt feltétlenül egyeztessen kollégánkkal a számlázási és szállítási feltételekről, mert azok csak irányadóak !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések