2018. december 19., szerda

Árnyékoló medence fölé

Ezekkel az árnyékoló hálókkal gyorsan és egyszerűen tudja eltakarni a kívánt területet. Nagyon könnyű rögzíteni és vágni őket. Több árnyékolóképességű háló van a -tól a -ig.


Az árnyékolókat nem csak a kerítésre lehet feltenni, hanem kifeszítve a medence vagy pihenő övezet netán veteményes kert fölé is. MEDIUMTEX 8x10m zöld -os takarás Ingyen szállítjuk. Eltolható, zip-es textilárnyékoló tetővel, mely akár túlnyúlhat az oszlopokon is (pl. teraszról a medence fölé ).

Az egyre inkább teret hódító ún. Könnyen rögzíthető már meglévő kerítésre, korlátra, de vízszintesen kifeszítve is nagyszerűen alkalmazható árnyékolásra, terasz, erkély, medence , vagy akár veteményes fölé. Kiválóan alkalmazható az árnyékoló háló telek, lakóterület, terasz, játszótér, kert, sportpálya, vagy építési terület elkerítésére, szeparálására. Méretre szabása egyszerű. SUPERTEX 8x10m zöld -os takarás vélemények.


A napvitorlának számos olyan előnye van, amivel a többi kültéri árnyékoló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan rendelkezik. Nagy szélben hogyan viselkedik egy napernyő? Délutáni napsütésben mennyire jól árnyékol egy karos napellenző, ami a falra van felszerelve?

A kisgyerek homokozója hogyan árnyékolható? GREYTEX 8xm szürke -os takarás Szállítási idő: munkanap Rögzíthető háló, amely akár a kíváncsi tekinteteket, akár a kellemetlenül tűző napfényt nagymértékben csökkenti. Praktikus árnyékoló lehet pl.


Teraszunk fölé telepített napvitorla óvja kerti bútorainkat is a káros UV-sugárzástól. Mondhatjuk, hogy a kültéri napárnyékoló társaihoz képest a napvitorla még kezdő. Nemcsak azt a területet védik a hőségtől, amely fölé helyezzük őket, hanem, természetesen, segíthetik egy belső helyiség naptól való védelmét is, ha a teraszunkat ellátjuk napellenzővel. A napernyőtalpakat is e termékkategóriához soroljuk. Egy megbízható napenyőtalp stabil alapjául szolgál bármilyen típusú.


GOLDTEX 5x50m zöld -os takarás vélemények. Otthon, kert, Pixato. Lehet medence fölé építeni, hogy a medencén kívül is legyen szabad hely, ahol elférnek asztalok, székek a társalgáshoz vagy egyéb más szórakozásra, hasznos időtöltésre használni. A tető kialakítás nagyon változatos lehet. Lehet a télikert minden része üvegből, polikarbonátból, akár vegyesen is.


BIGTENT sátrak kitünő megoldást jelentenek céges rendezvényekre, partyk-ra, kertbe medence fölé , fesztíválokra, klubok rézsére, piacokra,árusításhoz, esküvőkre stb. BIGTENT PROF sátrak megfelelő védelmet nyújtanak eső és a napsütés ellen akár tartós használatra is. Fix, kézi és motoros működtetésű (távirányítóval) megoldások tömkelege áll megrendelőink rendelkezésére.


Meglepő, de a drágább motoros napvitorlák a legnépszerűbbek a vendéglátó. A Lagune árnyékoló épületét és kertjét kapcsolja össze, kellemesebb légkört, nagyobb kényelmet és tökéletes élvezet szolgáltatva Önnek.

Olyan érzésünk lesz általa, mintha az épületünket megnöveltük volna egy további szobával, anélkül, hogy az épület szerkezetében bármilyen változást kellene végeznünk. Kerti és teraszárnyékoló elforgatható lamellás tetőszerkezettel, rejtett vízelvezetéssel, választható oldalelemekkel, sorolható szerkezettel, prémium minőségben. Az elhúzható árnyékoló szövet csökkentik hőérzetünket és akár a déli órákban is lehetővé teszi, hogy a kertben vagy a teraszon tartózkodjunk. Próbálta már ingyenes napvitorla tervező programunkat?


Amennyiben szeretné előre látni milyen is lesz az eredmény, kérem töltse fel a programban a terület fényképét és “építse” a napvitorla sarkait elképzelése szerint! Ha tervezési segítségre van szüksége, kérem küldjön az árnyékolandó helyről – lehetőség szerint egy magaslatról készített – képet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések