2018. december 14., péntek

Ysly kábel árak

Kábel , csatlakozó boltok, képek. Alkalmazás száraz és nedves helyiségekben rögzített elhelyezéssel, kis és közepes mechanikai igénybevételre. Segítségre van szüksége a választásban?


Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. A villanyszerelési anyagok egyik alapterméke a kábel vagy vezeték. YSLY kedvező ár és minőség. Rendelési példa: Pl. Az ár folyóméterre értendő.


Hasonló termékek kedvező áron. Flexibilis kivitele miatt alkalmas vibrációnak, mozgatásnak kitett megmunkáló gépek, eszközök bekötésére. LíYCY Árnyékolt elektronikai kábel amely alkalmazható száraz és nedves helyiségekben.


CikkszáYSLY4x16. Elektromos tartozékok, kábelek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.


Lapos erenként árnyékolt vezeték. Alarm 2xriasztóvezeték. Erősáramú kábelek széles választéka azonnal raktárról. Jelzõ és mûködtetõ kábel ipari rendszerekhez. Conductor: bare copper conductor, fine wired strande class acc.


A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket. Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek! A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így szeretne vásárolni, tegye a kosárba a kívánt termékeket, és kövesse a lépéseket. Keressen, hasonlítson össze ajánlatokat és találja meg az Ön számára legjobbat! Legkeresettebb kábeltípusok Földkábelek Erőátviteli kábel , külső- vagy belső terekben egyaránt használható.


Ipari területeken, erőművekben. Szükség esetén a mechanikai védelemről védőcsővel, vagy egyéb módszerrel gondoskodni kell. MCU Rögzítetten, mechanikailag védett elhelyezésre, készülékekben, berendezések belsejében és világítási szerelvényekben. Megjelenített áraink bruttó árak , melyek tartalmazzák az ÁFA-t! Raktáron lévő termékekre a munkanapokon 16:30-ig beérkezett.


Vezetékek, kábelek , csatlakozók, hosszabbítók, dobozok, vezetékcsatornák stb. MT kábelek a legjobb ár -érték arány. Villanyszerelő vezeték – rendelés Conrad. A képek csak illusztrációk, pontos információk a katalógusoknál vagy. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az arumania.


A HDMI kábel és csatlakozó – Amit tudni érdemes róluk. Szinte minden szórakoztató elektronikai eszközön találunk valamilyen HDMI csatlakozást, eszköztől függően természetesen különböző méretben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések