2018. december 13., csütörtök

Egyedi padlásfeljáró

A padlásfeljáró létra lépcsőknek általában csak alsó, a szobamennyezethez simuló zárófedele, ajtaja van. Habár a legtöbb feljáró már hőszigetelt, nem árt ezenkívül egy felső fedőlapot, ajtót is a tokra, annak valamelyik oldalsó vagy a létrával ellentétes rövidebb deszkájára csuklópánttokkal, felfelé nyithatóan. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építését és lakásfelújításokat vállalunk, kőműves és ácsmunkákat, de akár teljes generálkivitelezést elvégezzük.


Egyedi , szabadalmaztatott Click Fix gyorsbeépítési technológia. Egyedi mechanizmusa véd a hirtelen leesés ellen.

A négyrészes létrákat csak egyedi megrendelésre készítik el. Egyedi rögzítőrendszer a problémamentes beépítésért. Bár a padlásfeljáró létrák beépítése nem látszik túl bonyolultnak, ez csak a látszat. Használata biztonságos, folyamatos csukást tesz lehetővé, a rugó a dobozban, nem pedig a fedélben található.


Lusso ollós padlásfeljáró. A lépcső kerete (átjáró) egyedi méretekben is rendelhető. Az egyedi méretekre kérje ár- és szállítási ajánlatunkat!


A PADLÁSFELJÁRÓ TÍPUSÁNAK KIVÁLASZTÁSA A FAKRO kínálatában különböző típusú padlásfeljáró lépcsők szerepelnek, amelyek igazodnak a Vevők egyedi igényeihez.

Az első fő termékkör a padláslépcső, padláslétra, vagy másnéven padlásfeljáró készítés. A padláslépcsőt többféle méretben és típusban gyártjuk az egyszerűtől a professzionális kivitelig. Gyártunk hőszigetelt, tűzgátló – tűzálló és egyedi méretű vagy akár automata padláslétrát is. Padlásfeljáróinkra a garancia: hónap.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egyes gyártmányok le- és felzárásához is nagyobb helyre lehet szükség, mint a letámasztásához, ezt a körülményt különösen a szűk helyiségekben elhelyezendő padlásfeljáró létráknál kell figyelembe venni. Az sem mellékes, hogy a beszerelt létrát mennyire könnyű lenyitni, illetve felcsukni. Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el. A weboldal sütiket használ a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.


A sütikkel kapcsolatos információk a böngészőjében tárolódnak, és olyan funkciókat lát el, mint pl. A lenyitott lépcső 2kg feletti terhelést is elbír. A Fakro cég fából készült padlásfeljáró létrái különféle helyi adottságokhoz igazodó választékot biztosítanak. A standardnak mondható. Sok családi házban problémát jelent a padlásra való felmenetel.


A létra nem a legjobb megoldás, nem biztonságos. A normál méretű létra beépítéséhez egy 60X1cm-es téglalap alakú gyílást kell kihagyni a födémben.

Ahol egymás mellé kell sorolni ablakokat, ott speciális burkolókeretre lehet szükség. A FAKRO minden lehetséges megoldást megkeres ügyfelei számára, egyedi specifikáció és árazás alapján. A rendelési idő jellemzően nap, és egy külső képre is szükség van a tervezéshez.


A leggyakoribbak a több létratagból álló és csuklószerkezettel összekapcsolt padláslétrák, amelyeknél az egyes. KÉRJÜK TEKINTSE MEG ÚJ, KIBŐVÍTETT WEBOLDALUNKAT! A térelválasztó függöny célja.


A Surespan cég egyedi megoldásokat is kínál, mint például üvegezett csúszónyílás, rögzített tetőablak fölé. Az Ön kosara jelenleg üres. Ahhoz, hogy lássa a szállítási költséget, kérjük tegyen egy terméket a kosarába.


Minden esetben, a teljes megrendelés termékeinek összes paramétere alapján, az adott kosárra jutó egyedi szállítási díjat kalkulálunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések