2018. december 25., kedd

Cserepeslemez szerelési útmutató

A cserepeslemez vágása: ! Tilos a lemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata hírtelen hőmérsékletet emelkedéssel jár, pl. Ennek használata a horganyzás sérülésével járhat, melynek következtében megindul a korrózió, amit a felhevült lemezfelületbe olvadó forgácsdarabok tovább gyorsítanak. Szeretné egyedül felújítani tetőjét? Megoldás a “kiselemes cserepeslemez ” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre.


Cserepeslemez szerelési útmutató.

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Ugyanakkor természetesen előfordulhat, hogy nem találkoztunk még korábban ezzel az anyaggal, nem vagyunk teljesen biztosak a dolgunkban, és inkább segítség után nézünk, mint hogy elrontsunk valamit.


Alább olvasható tehát egy rövi egyszerű trapézlemez szerelési útmutató , amely mindenkinek a segítségre lehet. A szerelés megkezdése előtt az első munkafázis a vágás, azaz a cserepeslemez megfelelő méretre igazítása. Ennek a technológiának ugyanis nagy előnye a hagyományos.


Ilyenkor tökéletes választás a cserepeslemez , hiszen a meglévő tetőszerkezetet nem terheli a kis súlya miatt.

Nem csak lakossági célokra (családi ház, társasház) lehet felhasználni azonban a cserepeslemezt. Esztétikus megoldás lehet mezőgazdasági és ipari épületek fedésére. A szerelési munka módja és az előrehaladás a tető geometriájától függ. A felület hibáit a tető szélén és a tetőgerincben kell lokalizálni.


Különös figyelmet igényel az alátét szerelése is. Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Ha kerítésről van szó, egyre többször esik a választás acélból készült trapézlemezre vagy szinuszlemezre. Nem véletlen a népszerűség növekedés, hiszen egyszerűségével, tartósságával és stabilitásával kiváló alternatívát nyújt a hagyományos megoldások mellett. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik.


A Topline cserepeslemez hagyomá­ nyos lakatos, bádogos szerszámokkal felszerelhető: lemezolló, vágógép, vagy elektromos lemezvágó. Fém vá­ gásához alkalmas fémfűrész is alkal­ mazható, de nem s. Határozott vonalai és magas homlokú mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző hagyományos súlyosságot kölcsönöznek számára. Nyers, de egyben szép, szoli de egyben könnye fenséges, de egyben elérhető. Lindab LPA Scandic cserepeslemez.


Hosszabb tárolás esetén a cserepeslemezeket lejtős felületre kell helyezni, hog.

A tetőfedő le­ mez nyújtotta számos előny, a kiváló tulajdonságok és a ha. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Fém vá gásához alkalmas fémfűrész is alkal mazható, de nem szabad.


Hőtágulás Hosszú lemeztáblák szerelése esetén figyelembe kell venni a fémanyag hőtágulását és zsugorodását az évszaknak megfelelő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések