2018. december 11., kedd

Kötődoboz falon kívüli

Kötődobozok falon kívül a legjobb ár-érték arányban. Rendelj a vilagitasok. A Mentavill épületvillamossági webáruháza, óriási választékkal, könnyű kezelhetőséggel, felhasználóbarát felülettel várja kedves látogatóit. Por és páramentes kötődoboz IPvédettséggel 400V, 650°C-ig hőállósággal. A kültéri IP védett doboz oldalain perforáció található a vezeték számára.


Az IP védett doboz fülei segítségével rögzíthető falon kívüli szerelésnél a felületre.

A külső hatásoknak (pl vegyi, hő, napsugárzás stb.) jól ellenáll és megfelelő védelmetbiztosít a ben. Magas nedvességtartalmú, poros, vegyi és korróziós hatású környezetbe való szereléshez ajánljuk. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Falon kívüli rugalmas kötődoboz , 75x35x40mm-es külső mérettel, IPvédettséggel.


A termék IP54-es kivitelben készült, ennek köszönhetően vízmentesen zár. Led izzók, led fényforrások első kézből akár év garanciával! Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést, hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezze az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („marketing”) sütiket is.


Minden jog fenntartva.

MINDEN FELTÜNTETETT ÁR ÁFÁ-VAL NÖVELT BRUTTÓ ÁR ! H=40mm védettség: IP 4×3=12. A megfelelő falon kívüli. Hasonlítsa össze az árakat!


A feltüntetett adatok a gyártók, illetve forgalmazók által kitöltött adatlapon alapulnak. Valódiságukért az adatközlő viseli a felelősséget. Falonkívüli kötődoboz kör alakú 46mm.


Villanyszerelési anyagok széles választéka a lakosságnak, villanyszerelőknek, építőipari kivitelezőknek, viszonteladóknak. Vásárlás: Villanyszerelési doboz és tartozék árak, eladó Villanyszerelési dobozok és tartozékok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akciós Villanyszerelési doboz és tartozék ár! Nálunk mindent megtalál.


Elosztódoboz és kötődoboz. A Tracon elosztódoboz ár-érték arányban jó választás! Ha egyszerű és olcsó megoldást szeretnének kivitelezni, ahhoz az ajtó nélküli elosztódobozokat és rugalmas falú kötődobozokat ajánljuk.


Ha szempont a megjelenés, akkor a füstüveges elosztódobozokat ajánljuk. Gewiss Életvédelmi relé, modul.

Rugalmas kötődoboz , falon kivüli, szürke 89×43×37mm, IP54. CikkszáCXFE250CES10. Dobozok Alapszerelési anyagok Építkezőknek. Kosárba Kapcsolódó termékek. Elektronikai doboz, világos szürke,.


FALON KÍVÜLI KÖTŐDOBOZ 80X80MM és még 5termék közül választhat a kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések