2018. december 26., szerda

Játszóház budaörs

Megnyitottuk budaörsi játszóházunkat. Gyertek, és fedezzétek fel az új játékokat! Elképesztő játékok, csupa izgalom, reggeltől estig tartó játék. Népszerűsége évek óta töretlen, hiszen a számos egyedi és izgalmas játék, a játszóház számtalan szolgáltatása, hangulata, a belépő és rendezvények ára egyedülálló a piacon. Hatalmas területeken csak és kizárólag a felhőtlen játék kedvéért!


Trambulin, csúszda, ugrálóvár, mászólabirintus, gokart- és focipálya, szerencsekerék és ez még nem minden.

A játékelemek legnagyobb részét felnőttek is használhatják, így az egész család együtt játszhat. Praktikus tudnivalók. Büfé: Amíg a gyerekek játszanak, a szülők kényelmesen kávézhatnak hangulatos büfénkben. Baba-mama szoba ingyenes használata szoptatási és pelenkázási lehetőséggel, pelenka és egyéb kellékek biztosításával, játszóház használata nélkül is!


Számos egyedi és izgalmas játékkal, számtalan szolgáltatással, jó hangulattal, egyedülálló árakkal várunk! Szeptember 21-én zártkörű rendezvény miatt a Reno Udvari Elevenpark játszóház 14:órától zárva lesz. Városháza aulájában húsvéti kézműves foglalkozás és játszóház várja a gyerekeket és szüleiket.


Mini játszóház Kamaraerdőn.

Jó ,hogy van a gyerekeknek játszóház , így jól. Budaörs , Budapesti út 85. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Tökéletes szülinapi helyszín minden korosztálynak.


Kicsiknek mesés terítékek. Nagyobbaknak szülői felügyelet nélküli bulik, a játszóház dolgozóinak kiemelt figyelme mellett. Rendelhető bohóc, bűvész, lufihajtogató.


Várunk titeket új helyszínünkön, a fóti Auchan butiksorán két-két Nerf pályával, születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel, szabadulószobával és még egy Nerf shoppal is. A játszóház területén zokni, váltócipő vagy lábzsák viselete kötelező! Babakocsit a játszóház területére bevinni NEM LEHETSÉGES balesetvédelmi és higiéniai okoból. A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Találkozz és bulizz élőben a játszóház mesehőseivel! Négy és fél óra tömény elismerés körítéssel. Posts about játszóház written by erikavallai. Városi Régészeti Kiállításban, Családi játszóház és kézműves.


Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. A teljes kulcsszavak számát (pljátszóház budaörs , családi játszóház ) az és ezen a honlapon megjelenik a keresési eredmények 10.

Egy térkép, amit hozzád hasonló emberek készítettek! Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Játszóház , 10- óráig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések