2018. december 27., csütörtök

Bútor üvegezés

Domborított, savmaratott, bútor üvegezés. Színes vitrinüveg készítés. Szekrény és bútor üvegajtó. Hőálló, hőszigetelő, élcsiszolt, fazettázott, Hajlított, Edzett, biztonsági, Bútor , Katedrál, díszüvegek, kiegészítők, Tükrök.


Bútor és lakberendezés Üvegezés , Üveges, Az első Üvegstúdió! A jól átgondolt és összetett nappali bútor része az üveges szekrény, az íves könyvespolc, amik egyben a környezetünket is meghatározzák egy olyan világban, ahol még mindig fontosak a könyvek, albumok, verses kötetek, de egyre több elektromos dolog vesz minket körül.

A könyvszekrény tömörfa fronttal nem csak dísze a nappali szobának, de egyik kultikus darabja is egyben. Az üvegezés , az üvegfeldolgozóknak alehetőségek széles spektrumátjelenti az üveg, azablakok és a keretek megmunkálásában. Kezdve akivágásnál, a lapok és ablakok rögzítésén és az ahhoz szükséges mérési technikán keresztül egészen az ólom vagy réz üvegezésig. Ajavító üvegezés és a restaurálás ajövőben is. Click here to unsubscribe from Startapró.


A nappali bútor a kultúrember számára nem csak az ülőgarnitúra, a HI-FI szekrény és a bárszekrény. Cégünk mindenféle üvegezésben rendelkezésére áll: Float, Sík, Matt, Katedrál, Drót, Kopilit, Parsal. Lakossági és közületi üveges gyorsszolgálat: Vállaljuk mindenféle épület-üvegezést, fehér-színes katedrál, savmaratott, reflexiós, dróthálós üvegekkel, helyszíni kiszállással.

Megbízható, korrekt munkát végeznek. Maximális pontot adok nekik. Elégedettek voltunk a nekünk végzett munkáikkal.


Szombathely, Szőkeföldi u. Természetes bútor alapanyagok használatával a természetet visszük be az otthonokba: tömör fát, fémet, üveget, gránitot. Bemutatótermünkben konyhabútoron, nappali bútor összeállításon étkező és hálószoba bútorokon a valóságban megtapasztalható bútoraink minősége. A bútor PATINA változatban is megrendelhető, mely régi bútor látszatát kelti, amit már megfogott az idő foga. A fehér festékrétegre patina anyagot visznek fel, mely a bútor kinézetét öregbíti.


A patinált bútor ára -al drágább mint a fehér bútoré. A bemutatóterem költözés miatt zárva van,de a vállalkozásunk most is működik! Várjuk szeretettel megrendeléseiket az alábbi telefonszámokon elérhetőek vagyunk. A falakat csinosíthatjuk falmatricával, egyedi tárgyakkal (díszkar óriás legyező, stb.), de a legelterjedtebb megoldás a különféle képek felaggatása.


Budapest, üveg cserék, üvegezés helyszínen. Erzsébetváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Lakásfelújítás,asztalos munkák,ablak szigetelés,festés,gipszkartonozás. A honlap motorja: WordPress A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Fót, Pest - jofogas. Költözés miatt sürgősen Eladó a képeken látható üveges nappali bútor.


Lapra szerelt áruházi bútorok összeállítása, meglévő gardróbok költöztetése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések