2018. április 3., kedd

Tüzifa kamiontételben szlovákiából

Ft Fuvardíj Ingyenes Budapesten Pest és Nógrád megyében. A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta. Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. Tüzifa kamion tételben Romániából.


Hajdú- Bihar , Hajdúszoboszló. Heves-megyei rakodóról folyamatosan akác tüzifa rönk eladó,igény alapján 1méteres,3méteres hosszban.

Eladásra kínálunk kalodás tűzifát , kamion tételben. Ukrán, román vagy szlovák. Tüzifát kis tételben csak Budapest környékén tudunk szállítani! Tűzifára van szüksége? Amiért minket érdemes választania, és amiért ilyen kedvezően tudjuk ezt Önnek biztosítani: A tüzifa ömlesztve van, ezért nincs csomagolási és raklapköltség sem, ami a tűzifa árát terhelné, mint a bálás, kalodás tűzifáknál!


A tüzifa hatalmas előnye a szénhidrogénekkel szemben az, hogy míg azok elégetésekor a levegő COtartalma drasztikusan megemelkedik, addig a tüzifa használatakor csak annyi COkerül a levegőbe, amennyit a fa élete folyamán lekötött. Ez a városi gáz esetében közel a fele a tüzifával szemben. Magas hőfokú, jó minőségű tüzelésre alkalmas fa.


EZT A TÜZIFA AJÁNLATOT NE HAGYJA KI!

Eladó tüzifa erdei m3-ben, 1. Kamiontételben méteres kemény tüzifa eladó. Minőségi tűzifa eladó Romániából kamiontételben. TÜZÉPEK, FAKERESKEDŐK RÉSZÉRE. TŰZIFA SZLOVÁKIÁBÓL KAMION TÉTELBEN ! Viszonteladóinknak kamiontételben kínáljuk a raklapos tűzifát, egy kamionra raklapot tudunk feltenni.


Telephelyünk jól gépesített, és a logisztikai folyamatokat szakszerűen meg tudjuk oldani. Kollégánk segít a fuvarok szervezésében, lebonyolításában. Méteres és kalodás tűzifa Nébih szállítójeggyel, számlával, EKÁER azonosítóval, kamiontételben , egész évben folyamatosan kapható.


Legfontosabb célunk, tisztességes, pontos kiszolgálás ügyfeleink igényei szerint, rendkívül kedvező áron. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A fával való tüzelés hagyománya a régmúltra nyúlik vissza.


Az elődeink számára nem is volt kétséges, hogy tél idején az erdőbe kell menniük, hogy beszerezzék a szükséges tüzelőanyagot. Többféle olcsó, használt tüzifa szlovákiából eladó. Mennyi a tüzifa szlovákiából ára használtan? Csak kemény fából - pillanatnyilag - tolgyfa. Szálítást nem biztosítunk.


Előfordul, hogy a tüzifa kamion tételben nem mindig elérhető azonnal.

Használt tölgy tüzifa eladó Hatvan. Akciós erdei m3-ben tüzifa rendelhető tölgy, bükk, kemény tüzifa fajtá – használt. Magyarország legnagyobb állami erdő- és vadgazdálkodója, a SEFAG Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések