2018. április 20., péntek

Kő és tégla hatású falburkoló lapok

A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel. Hungarostone kő és tégla hatású falburkoló lapok. Méretében és megjelenésében is a természetes kövek hatását kelti, s hőre hajlítható.


Vegyes tégla mintás táblás falburkoló panel mP290. Sarok dekoráció, L alakú 3D kő hatású valósághű falburkoló elem.

Egyszerűbben kezelhetőek ( és alacsonyabb árfekvésben elérhetőek) a kő és tégla hatású falburkoló lapok , ezek könnyűek, költséghatékonyak, gipszkarton,. Paneles falburkoló lap kültérben és beltérben Manu – Oxford. Természetes, élethű padlóburkolatok A kőmintás padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.


G Oregon és Tuluz padlólapok élethű kő mintázatával kül- és beltérben is természetes hatású padlóburkolatot érhetünk el. Praktikum és az esztétikum egyazon felületen, mediterrán, már-már vidéki hangulatban. Delap falburkoló burkolat lapok általános jellemzőit mutatjuk be!


A DELAP lap egy falburkoló burkolat struktúra kül - és beltéri falfelületekre, amely márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből készül műgyanta alapon egy különleges technológiai eljárással.

Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) a Praktiker Kft. Az EPS falburkoló elsősorban díszítőelem, de anyaga révén falszigetelésként is alkalmazható. A kőhatású polisztirol lapok egyszerűen beépíthetőek, szabályos mérete gyorsítja a munkát. A felrakás során a lapok fűrész segítségével vághatóak, formázhatóak. A Marbet EPS falburkolat különlegessége a kő struktúra.


A házhozszállítás mellett személyes átvétel lehetséges üzleteinkben: Budapest (Home Center (XVII. ker.), Eger, Poroszló, Tiszanána, Heves, Abádszalók. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a személyes átvétel az adott üzlet aktuális raktárkészletétől függ. Elvileg ugyanazt a fajta követ használtuk a panel összerakása során, de itt sokkal finomabb. Kőpanelek, mozaikok.


Ez azért van, mert ezek nem mesterségesen előállított lapok , hanem a természetből kikerülve méretre vágják őket, és felületüket igény szerint megmunkálják. A színbeli változatosság nem hátrány, hanem éppen ez a kő szépsége. A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő - és tégla hatású falburkolatok létrehozása.


Kő , fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Kő és tégla hatású falburkoló lapok - Díszléc és LED lámpa.

Időtálló alapanyagokból készült, saját fejlesztésű felületkezelési eljárásunkkal szépített falburkolataink segítségével időtlen eleganciával ruházhatja fel otthona. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat , homlokzati burkolat. Mázas gres lapok , amik a tégla meleg látványát ötvözik a gres lapok időtálló minőségével. Tégla hatású falburkoló. Ezek a mázas gres lapok fagyállóak, és alklamasak fal és padló burkolására is.


Kérjük olvasd el a termékleírásokban, a pontosan az. A Delap Terméskő, Delap Hasított kő , Delap Dísztégla, Delap Bontott tégla , Delap Mini Hasított kő , Delap Szalag egy rendkívül praktikus termékcsalá mely hajlíthatóságával, elérhető árával az egyik legjobb díszburkolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések