2018. április 26., csütörtök

Mezőgazdasági fólia árak

Mezőgazdasági takaró fóliák. UV stabilizátort nem tartalmazó 1mikron vastag rétegelválasztó fólia. Ezen termékeinket építőipari és mezőgazdasági takarásokra, takarmány letakarására építőanyagok állagmegóvására, rétegelválasztásra, párazárásra, vízzárásra használják. A mezőgazdasági fólia erős és ellenálló anyag, amit számos területen alkalmazhat cégénél.


Mindegy, milyen típus és mekkora méret illik az elképzeléseihez, ránk számíthat. Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelését rövid határidővel teljesítjük. Vásárlás: Takarófólia árak , eladó Takarófóliák. Akciós Takarófólia ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Sátorfólia és további termékek a Gazdabolt. Fólia és további termékek a Gazdabolt. A GINEGAR PLASTICS PRODUCTS LTD.


Izrael egyik legnagyobb mezőgazdasági fólia fejlesztője és gyártója. Francia mezőgazdasági agrofólia 1mikron vastag: - szupererős és magas fényáteresztésű - hónap UV garanciás, hosszú élettartamú - Ellenállóbb a jégesővel szemben, mint a hagyományos fólia ! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Rövid idejű vagy beltéri használatra a takaró fólia is használható. Műanyag fólia gyártó, kis- és nagykereskedés. Kiszállítás az egész országban. Keressen bennünket, beszéljük meg igényeit!


Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A fóliákra év garanciát vállalunk. A fehér- és színes (natúr) fólia felvásárlási árak folyamatosan változnak.


Honlapunkon rendszeresen, - általában hetente - frissítjük. Az aktuális lakossági átvételi árakat megtalálja a bal oldalsávban. Vagy az alábbi hivatkozásra kattintáskor.


Papír és műanyag felvásárlási. Polietilén fóliák, csomagolóanyagok gyártása, akár egyedi méretekben is. Célunk a különböző iparági (gépipar, autóipar, faipar, stb.) gyártó cégek, építőipari vállalkozások és a mezőgazdasági területen tevékenykedők kiszolgálása. Fóliaház alkatrészek, fólia értékesítése raktárról azonnal! A BMP webshopban remek áron és gyors szállítás mellett juthat sztreccs-, takaró- és tömlőfóliához egyaránt.


Válasszon minket, ha csomagolástechnikáról van szó, irány a bolt! Fóliák - zsugorfólia, erős fólia , talajtakaró fólia , stretch folia , pvc folia , polietilén fólia , légpárnás fólia budapest, kézi sztreccsfólia, fekete folia , csőfólia, csőfóliák, fóliák, csomagolóanyag nagykereskedés, átlátszó fólia , csomagolóanyagok, mezőgazdasági fólia , zsugorsapka, buborékos fólia , csomagoló fólia tekercs. Agroker mezőgazdasági webáruház: szivattyúk, fűkaszák, rotációs kapák és számtalan további kerti és agrár termék kedvező áron, gyors szállítással.


A feltüntetett nettó árak az alapanyagot, a telepítést és a műbizonylatot is tartalmazzák. Bizonyos autótípusok fóliázása szerelést tesz szükségessé (pl. üvegbe integrált teleszkópok, stb.), mely esetekben a műhely egyedi felárat alkalmaz. A kivitelezést 2-mm-es PVC fóliával tudjuk vállalni, mely a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések