2018. április 25., szerda

Bezárt autó kinyitása

A bezárt autó kinyitása sérülés nélkül megoldható 30- percen belül! Egy hirtelen mozdulat, egy kis nem odafigyelés, és már meg is történt az, ami felborítja a napodat… Az autókulcsod bent marad az autóban, a csomagtartóban, vagy csak nem működik a távirányító, akkor ez a megoldás Neked szól! Bezárt autó kinyitása ? Hogyan működik a bezárt autó kinyitása ? Ott állsz a kocsi mellett, és szomorúan nézed az ülésen hagyott kulcsot?

Vagy teljesen elveszett a kulcs, te pedig minél hamarabb be akarsz jutni a kocsiba? Számtalan ötlet van a neten a bezárt autó kinyitására. Drámaian egyszerű a becsapódott ajtó kinyitása , ha elolvasod ezt a pár trükköt! Szinte már mindenkivel előfordult, hogy kizáródott a lakásából… Ez manapság igen gyakori, hiszen elterjedtek a gombos kilincsek, ahol ugye az ajtón kívül nincs kilincs.


Hogy nyisd ki az autód perc alatt? How can open your car door? Sajnos úgy jártam, hogy bezártam a saját kulcsom, az eggyetlen kulcsom.

Szóval ebben a vid. Tegnap az indításgátlóm megsértődött, a kocsi megállt, mint a cövek. Ma reggel szélben és esőben dolgozott, aztán negyed óra elteltével már ismét járt a motor, szépen visszaszerelve minden. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy bennmaradt az autóban a kulcs, az ajtó pedig varázsütésre lezáródott, mi pedig szívtuk a fogunkat, hogy mit is tegyünk. Ilyenkor előkerültek a drótok, széthajtogatott fogasok, vonalzók és hasonló eszközök, amivel megpróbáltuk felpiszkálni az ajtózárat.


DE ENNEK MOST VÉGE! Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak. Gépkocsi nyitás bemutató! Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs! Először csak a kilinccsel próbálkozol, majd egyre erősebben húzo míg végül már erőszakosan rángato az ajtó mégsem nyílik.


Mond te mit választanál? Ezt a kérdést feszegetem, s mégsem fog széttörni. Hacsak nem a bezárt ajtajú gondolkodásmódról beszélünk. Most megláthato hogyan torzult el az emberi.


Fő rész: benne hagyta a kulcsot (az ülésen felejtette) és az autó automatikája automatikusan bezárta az autót.

A legtöbb esetben nem tehetjük meg, hogy órákon át várunk a megfelelő megoldásra. Néhány perc alatt megoldhatja az autónyitást, ha rám bízza a feladatot. Találni olyan videókat, ahol egy teniszlabdával nyitják ki az autót.


Vajon ez tényleg működik? Megtudhatod a videóból, hogy az autózárnyitás lehetséges-e i. Ez a zár törése esetén szokott a leggyakrabban előfordulni. Az autó kinyitása után ki kell szerelni a zárat, szétszedni, és akkor visszanyerjük a kulcsunkat. Fel van törve az ajtózár: Ilyenkor a kulcs vagy nem megy bele a zárba, vagy nem fordul el.


Ha netán akaratlanul kárt okozunk, akkor 5. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem megy, így nem csak az ebéded fog megromlani, de haza sem jutsz majd délután. Mit lehet ilyenkor tenni? Kész rémálom, ugye? De ne ess pánikba, attól ugyanis sajnos nem fog kinyílni az az autó központi zárja. A helyzet nem egyszerű, mert így még el sem lehet vontatni a legközelebbi.


Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Sadpo?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések