2018. április 9., hétfő

Molly dübel használata

Közismert, hogy a dübelek használata számos különféle munkálathoz és. Acél köpenyes horgony, más néven molly dübel. A molly dübel nehezebb tárgyak (pl. radiátor) gipszkartonra történő rögzítéséhez alkalmas.


Előnyök A nagy szortimentnek köszönhetően, a HM alkalmas 3-mm vastagságú építőlapokhoz, és ezáltal széles körben felhasználható. A metrikus belső menet lehetővé teszi a.

Polcok, szekrények, stb. Molly fém dübel használata javasolt. A beütő dübelek segítségével nagyon gyorsan dolgozhat – a dübelt a csavarral együtt a kifúrt. Ezek a tiplik ( dübelek ) egy acélszöget vagy speciális csavart tartalmaznak, amit.


Ez sokkal gyorsabb, mint a hagyományos csavar használata , és ideális. Ezen oknál fogva tanácsunk mindenképp a következő: szerezzen be egy univerzális dübel boxot illetőleg egy dübelkészletet, amely több különféle univerzális dübelből áll. Végeredményben mindenkor megéri, és Ön az OBI-nál sem az ár, sem pedig a minőség tekintetében nem csalódhat.


Tehát, kezdjen is neki!

A falak anyaga lehet gipszkarton, faés faforgácslemez, üreges tégla vagy béléstest. A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Függetlenül a dübel teherbírásától, a fal méterenkénti teherbírási értékét.


Egy bizonyos tiplit, amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk. A gipszkarton az egyik legegyszerűbben és legolcsóbban gyártható építőelem. A fal mögötti fémkereső használata elengedhetetlen, ha nem akarunk pórul. A széleskörű alkalmazhatóság érdekében négyféle fejformával készülő FH II dübelek tökéletesen illeszkednek az építőanyagokba. A nagyobb felfekvésről és teljesítményről szabadalmazott kettős terpesztőhüvely gondoskodik, ami berepedt betonban, vagy a beton húzott zónájában is lehetővé teszi a dübel alkalmazását.


A dübelbe behatoló csavar belülről feszíti a dübel lamelláit, amelyek tömör anyagrésznél nekifeszülnek a furatfalnak, üreges résznél viszont kinyílnak, és alakzárással rögzítenek (23). Kiválóan alkalmazható a lamellás dübel kevésbé szilár sőt még porózus anyagokhoz is. SB GIPSZKARTON TIPLI FÉM M6X MOLLY és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Válasszon Praktikusan!


Egy acéldübel használata tégla, vagy kisebb szilárdságú, anyagban szóba sem jöhet, mert az anyag bármelyik részét azonnal szétrepesztené. Ezenkívül lásd a„Tiplik használata ” lépésenkénti útmutatót. A ragasztott dübel viszont nem.


A kötés olyan erős mint maga az alapanyag, de annál nagyobb nem.

A CF 8poliészter anyagú vegyi dübel közepes és nagy terheléseknél univerzálisan alkalmazható. Gyorsan szára vegyi ellenálló-képessége mérsékelt. Nagyon jó hő- és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, de használata nedves és vízzel telt lyukaknál nem ajánlott.


Célunk egy kényelmes,a legtöbb szakmai információval szolgáló webáruház üzemeltetése a vásárlók és a látogatók szolgálatában. A párát nem, vagy csak kis mértékben áteresztő anyag, általában kifejezetten erre a célra kifejlesztett műanyag fólia. Olyan szerkezetek építésénél, ahol a két oldalon jelentős hőmérséklet-különbség léphet fel (jellemzően az épület határoló szerkezetei), pontos tervezéssel gondoskodni kell a megfelelő hőszigetelésről, valamint a szerkezet páralecsapódás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések