2018. április 30., hétfő

Biopin olaj

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A padlóolaj a puhafát és a parafát ellenállóvá, dörzsölés állóvá, szennyeződésállóvá és vízállóvá teszi.


Az alap színtónusát enyhén mélyíti, és élénkíti a fák erezetét. Felhasználási terület.

That is why biopin constantly works on improving its formulations and looking for new solutions to outstrip this demand. The DIY business with of turnover is the main business focus. A Biopin Természetes impregnáló olaj , növényi olajokból és gyantákból, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj.


Víztaszító alapkezelés kemény és puhafákhoz. Mélyen beszívódik az alapba, ezáltal nagy ellenállóképességet biztosít és kitünő alapot képez az időjárási. Sun Teck, Bright Teck Kiszerelés: db.


A biopin teak- olaj ápolja és védi a felületet.

Hajóolaj Barend 1l színtelen. A főbb alkotó elemei: tung olaj ( faolaj ), karnaubaviasz, kolofonium gyanta, stb. A habiol olaj amikor bejott a piacra azzal logott ki a tobbi kozul , es igy is. Talan a biopin munkalap olaj olcsobb es nem annyira.


Harangozó Krisztián tulajdonos, Biopin – biofestekbolt. A környezettudatosak a kültéri faburkolatok felületkezelésére gyakran választják a környezetbarát vagy bio festékeket. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, a régieket pedig megújítják, meggátolja a fa kiszáradását, repedezését. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést.


Hígítás Feldolgozásra kész állapotú. Szükség esetén biopin Hígítóval hígítható. Alapozás A teakolajat ecsettel 1-2-szer vékonyan egyenletesen kezelni.


Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez. A solution which allows your fingerprint to replace your pin. With BioPin , there’s no more need to memorize your pin, your transactions are more secure and it is easy and fast to use.


A katalógusban szereplő pigmentek és gyanták nem csak kilós kiszerelésben kaphatók, de ezekről a kisebb adagokról.

A gyantagazdag és trópusi fákat biopin oldószerrel ledörzsölni. Termékleírás Páraszabályozó speciális olaj növényi összetevőkből. Ezzel az olajjal kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak.


A fa nedvességre való reagálása jelentősen csökken. A színtelen nem tartalmaz UV-védelem elleni pigmenteket. A kékülés és fakárosító gombák elleni megbízható védelemhez biopin Holzwurmfrei-t kell használni.


Két réteg biopin időjárásálló lazúr, az UV-védelem érdekében, az időjárásnak kitett helyeken és erős nedvszívó képességű fák esetében réteg vékonyan, egyenletesen felhordva. Ideális minden konyhai olajozott, viaszolt és kezeletlen konyhai tömörfa felületekhez, mint pl. Biopin Olaj Minden készleten levő termékünkre vállaljuk az munkanapos szállítást! Hosszantartón és különlegesen tengervízálló és rugalmas felületet képez. Jó beszívódási és tapadási képességgel rendelkezik és szakszerű felhasználás.


Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések