2018. április 11., szerda

Átlátszó szilikon tok tisztítása

Nekem 1- évig simán bírták eddig az Apple szilikon tokok , ez után az. Navon Mizu D5TPU átlátszó szilikon tok. A naplómban utolsó előtti bejegyzés vagy azelőtti szól róla. Minden felületen nagyon jól működik.


Először is, minden attól függ, hogy mi a borító: átlátszó , képekkel vagy egyszerűen. Szilikon tok tisztítása ? Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Megfelelő összetételű, viszonylag magas oktánszámú (AI-9 AI-98).


Nedvesítse meg benne a vattát, törölje le a tartozék felületét. A manipuláció végén. Lehet tenni ellene valamit?


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személye. Már elég rég óta keresek Sony Xperia SP telefonra átlátszó szilikon tokot. Tudna valaki segíteni?


DIY Tested: ahol megpróbáljuk rekreálni az interneten látott csodás szilikon telefontokokat. Hogyan tisztítsam ki a besárgult szilikon tokot? A plasztik lappal a tok széle felé kipréseled az összes tisztítószert, majd a ronggyal kinyomkodod és felitatod a maradék nedvességet (NE dörzsöld!). Hajszárítóval megszárítod. Wnevű műanyag tisztítót.


Fél literes flakon, a kerti bútoroktól a műanyag ablakkeretig, mindent letisztít! Nem is drága, 6ft körül van az ára, de tényleg nagyon jó még a besárgult műanyag papucsot is kifehéríti :) Nem klóros nem büdös. Mindazonáltal, hogy megragadja az első elérhető a kar alatt, hogy tisztítsa meg a szilikon tok a telefon, még mindig nem éri meg.


A készülék színének és felelősségének függvényében a borító a Domestos. Vettem a telefonomhoz egy átlátszó szilikon tokot, de ilyen lesz tőle a hátlapja, lehet valamit tenni, hogy ne legyen ilyen? Nagyon gáz a sziliko. Fehér vagy áttetsző szilikon tok ? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.


Ha drága telefon én inkább olyan tokot vennék amibe be lehet pattintani, és ilyen mágneses vagy patentos a képernyővedo is. A készülékre könnyen felrakható, nem kell félni, hogy elszakad vagy megsérül. A szilikontok úgyse sokáig bírja, mert kinyulik, elszíneződik stb.


A teljesen átlátszó termékeknél előfordulhat, hogy a telefontok elszíneződik. Az elszíneződés általában a színtelen, azaz teljesen átlátszó. Hozzád illő elegáns szilikon ütésálló sarokerősített tok.


Szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek, vastagabbnak. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN. Tok - átlátszó tok termékek - Mobil és Tablet PC szilikon tokok, képernyővédő fóliák,. A 3D tokok kilépnek a keretből, erős TPU szilikon anyagból készülnek.


A tok a kijelzőt és a sarkokat is védi, ugyanis rálóg az előlapi részre. Vastag anyagának köszönhetően ezek a tokok nagyobb ütést is képesek elhárítani. Rugalmas, de mindeközben alaktartó is.


Egyedi és szerethető. A fiatalok körében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések