2018. április 13., péntek

Somfy szélérzékelő

A napellenzőket védeni kell a nagyobb erejű szél ellen. Egy egyszerű, alig észrevehető megoldás ehhez az Eolis 3D vezetéknélküli io-homecontrol protokollal működő szélérzékelő. Az elemes érzékelő a napellenző kilengését figyeli szeles időben és amint az egy határérték közelébe kerül automatikusan behúzza az.


A szélérzékelő automatikusan visszahúzza a napellenzőt, így nem kell attól tartania, hogy megsérül a szerkezet. Még akkor sem, ha Ön éppen nincsen otthon. Somfy motorok, vezérlések. Védje teraszárnyékolóját szélérzékelő felszerelésével, amely automatikusan visszahúzza az árnyékolót, ha feltámad a szél! Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.


Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. RTS remote control to manage applications or group of applications. Megvédi az árnyékolót, napellenzőt, vagy zsaluziát a szélkároktól. Minden árnyékolótípushoz különböző határé. Másfajta ragasztószalagok használata nem megengedett!


A hátlap elhelyezése (3) a homlokcső belső felületére: a felületnek egyenletesnek és ragasztásra megfelelőnek kell lennie. LTCSI motorokhoz. Mintegy 4mérnök tevékenykedik minden nap azon. Vezetéknélküli szélérzékelő napellenzőhöz, külső textil rolóhoz és zsaluziához.


Ha feltámad a szél, a vezérlés behúzza az árnyékolót. Minden, ami egy otthonautomatizáláshoz szükséges. A fényérzékelő lehúzza a reluxát vagy elbillenti a lamellákat a szobában úgy hogy elég fény áramoljon be, ugyanakkor a háza hűvös maradjon nyáron is. Vezérlések – ezek vezérlik a motorokat, hogy az árnyékoló felmenjen, lemenjen, ki- vagy betekeredjen, ezért az árnyékoló közvetlen közelében vagy.


Intelligens otthona kialakításához keres elérhető megoldást? Keressen fel bennünket! Kivitelezőpartnereink közvetítésével megbízható, hosszan tartó.


Legyen szó távirányítós, vagy falikapcsolós megoldásról, az automatizált termékeknél. Az intelligens otthon gondolata nem a jövő illúziója. Az árlista megnyitásához és bezárásához kattintson a gombra! A feltüntetett árak Nettó árak a Áfát nem.


A Situo io távirányítók vidám hétköznapokat nyújtanak minden használójának. Nem kell ezért megzavarnia saját pihenését. SOMFY csatornás távirányító , max. Hirtelen nagy szél támad?


An incorrect installation could lead to serious injury. The product must be installed by a qualified electrician. Egy okostelefonról vezérelt fűtés vagy kaputelefon még nem okosotthon, mégcsak nem is a kezdete, csekély mértékű kénylemet és takarékosságot eredményez, szemben egy valóban intelligens rendszerrel, ahol a hűtés, fűtés, világítás, ajtó és ablak nyitásérzékelés, páratartalom, külső fényerő, eső és szélérzékelő , stb mind mind összekapcsolva, összehangolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések