2018. április 26., csütörtök

Csepel gyártelep cégek

Jelenleg egyetlen cég , az Oiltanking Kft. A háború befejezésekor 2épületből állt a 2hektár területű gyártelep ,. Puch, a varrógépgyártást a Pfaff cégek licencei alapján. A cég neve: Euró Fer Gépgyártó és Szolgáltató Kft.


A név eredetére többféle magyarázatot is lehet találni.

Az egyik szerint az államalapítás előtt megtelepedő magyarok vezérének, Árpádnak lovászáról kaphatta nevét, akit Sepelnek hívtak. Más feltételezések szerint utalhat a név a cseplye, csepely. Bútor gyártás, asztalos, kárpitos. Bútorgyárak, egyedi bútor készítők.


Csepel ) cégek , vállalkozások. Az itteni cégek nemcsak tevékenységükben, de méretben is nagyon szórnak. A KÉK adatai szerint húsz vállalat nettó milliárd feletti éves árbevételt termel, 1cégnél viszont ötnél kevesebben dolgoznak, és az árbevételük is.

Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos utca Tel. Net Informatika Bt. A versenyek Pünkösd vasárnap órakor kezdődnek és minden helyszín és program szabadon és ingyenesen. Határai a Budafoki út a Duna folyamtól, II.


Műszaki kultúrájának gyökere a csepeli gyártelep kialakulásával és működésével együtt jött létre. Kiszolgálta a szerszámgyártás, szerszámgépgyártás és a gyártelep többi üzemének hőkezelési igényét is. Ezek sikerességét, méretét jól mutatják az általuk birtokolt épületek állapota, van aki szépen felújított épületben gyártja a modern kor termékeit, mások huzatos, kissé romos üzemcsarnokokban.


Kérdés, hogyan és mikor léphet a rendszerváltás óta eltelt három évtizedben csak kallódó gyártelep gazdag ipari és kulturális öröksége a fejlődés útjára. Az ilyen reklámcigaretták funkciója homályba vész, egy biztos: hagyományos kereskedelmi forgalomba nem kerülhettek. A gyártelep kopott épületei közt, az ipari vágányok mellett, kockaköves utcákon sétálva az az érzésem, mintha megállt volna az idő. A rendszerváltás után privatizálták, így a területen most a lehető legkülönfélébb cégek működnek. A Weiss Manfréd Művek fejlődése egybeesik a magyar ipar, a nagyipari munkásság kialakulásának történetével.


A csepeli munkásság az első világháború vége felé és az azt követő forradalmak. Oldalunkon megtalálod a Budapest XXI. Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen!

Andrea Kötő Textilruházati És Vegyesipari Kft. Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok megbízható, gyors és olcsó megoldásért? Amikor elhagyjuk a korábban megszokott életteret, és új ingatlant veszünk birtokba, számos teendő akad. Megtalálta amit keresett, üdözöljük oldalunkon!


Ha betervezte már a nyílászáró cserét, a nálunk megrendelt műanyag nyílászárókat elvárásai alapján, az előírásoknak megfelelően beszereljük, illetve az előző nyílászárókat bontással. Hang-Szín Plusz Kft. Pécsi Testvérek Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések