2018. április 19., csütörtök

Garázskapu redőny

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek. Alutech redőnyrácsok Kirakatok és üzletsorok biztos védelmét teszik lehetővé, azok áttekinthetőségének megtartása mellett.


A mélygarázsok be- és kijáratánál, valamint parkolóházakban elhelyezett redőnyrácsok nem csak optimális védelmet biztosítanak, de lehetővé teszik a helyiségek jó szellőzését is.

A redőny garázskapu olyan innovatív megoldás, amely helytakarékosságával, időtállóságával, esztétikumával egyre nagyobb teret nyer a garázskapuk piacán. A garázskapu redőny tok mérete 2mm , 3mm , 3mm. Alkalmas olyan garázskapunak, ami max mmaximális nagyságúak, viszont erős szeleknek nincsenek kitéve. Természetesen egy garázskapu redőny sokkal strapabíróbb és masszívabb, mint egy közönséges redőny , így maximális védelmet nyújt garázskapuként.


Minden garázskapu redőny motorral működik, de a tervezők arra is gondoltak, ha egy váratlan áramszünet bekövetkezik, akkor is lehessen nyitni, zárni a garázst. GARÁZSKAPU Alutech garázskapu rendszer. Az Alutech garázskapu rendszer felhasználási lehetőségei sokrétűek.

Tokkal vagy tok nélkül, minden nyitott problémára találunk megoldást. A garázsajtó beépítését tekintve a kívánt méretben milliméter pontossággal készíthető el. Ha Ön olyan garázskaput keres, amit később sem kell lecserélnie, mert teljesen elégedett lehet a használatával, válassza hosszú távra is a garázskapu redőnyt! Garázskapu redőny aluminium 77mm-es színes lécekkel.


Az ár nm-re vonatkozik és az alapfelszereltséget tartalmazza a választott színben. Az extra tartozékokat külön termékként tudja megrendelni a garázskapu termék kategóriában. A képek között találja a lécek választható szín mintáját. Click to learn more. RollMatic redőny garázskapu szerelése Hörmann Hungária Kft.


Unsubscribe from Hörmann Hungária Kft. A műanyag redőny a legelterjedtebb Magyarországon. Minimális hőszigetelésre, illetve hangszigetelésre is alkalmas, továbbá tökéletes sötétítés érhető el vele. ALUMÍNIUM REDŐNY FÜZESABONY. Minden része alumíniumból készül, így válik tartóssá.


Alumínium redőny leginkább hosszú élettartalma miatt közkedvelt.

A motoros redőny ma már nem számít luxuscikknek. Kényelmet, biztonságot nyújatnak, úgy hogy mellette energiát, ezáltal pedig pénzt takaríthat meg télen-nyáron. Nem kell többet kézzel mozgatnia redőnyeit, mely kifejezetten megterhelő nagy méretű redőnyök esetén. ALUTECH garázskapu Magyarország - Csúcsminőségű szekcionált garázskapuk közvetlenül az importőrtől.


Kis-, és nagykereskedelem. Redőny javítás, szúnyogháló szerelés. Műanyag ajtó javítás, ablak javítás Nyíregyáza.


Típusai: ROLLERGATE S. A külső tokos alumínium redőnyök nagyméretű változata, mm magas lamelláinak köszönhetően nagyobb felületek árnyékolására alkalmas. Alul fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a működéshez. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát és az Adatvédelmi nyilatkozatot!


A redőny árakon kívül az árlistánkban szintén megtalálhatók a kiváló ár-érték arányú szúnyoghálók, szalagfüggönyök, reluxák és garázskapuk, valamint a redőnykiegészítők árai is. Akciós műanyag és alumínium redőny árak. Az eddig is kedvező redőny árak tovább mérséklődtek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések