2018. április 18., szerda

Hisec ajtó csengő

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Hisec on eBay. Fill Your Cart With Color today! A kis, leleményes, ferdeszemű embertársaink próbáltak minél több ún.


HiSec ajtóval együtt. Már beszéltünk a szép fényezésről, a többpontos záródásról, a kulcslyuk megvilágító címkéről, a jó szigetelésről. A végső pontot az i-re, azonban a beépített csengővel tették fel. Első látszatra mindenki a falon keresi a csengőt, mert ugyebár. Online rendelés és webáruház itt!


Természetesen vannak becsületes adócsalók is, de pár ezer forint miatt nem éri meg kockáztatni. A rosszul beépített ajtót újra ki kell bontani, mert a. A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev. Az elemek nem tartozékai a kinált terméknek.


Csengő előlap mérete: X 135mm. Fúrásvédelemmel ellátott. Hisec ajtó zárcsere szükségessége nem kérdés! Világító kilincsek. A leddel lámpával ellátott kilincs kellemes kék fénnyel világít.


Mindkét zárhoz 5-darab kulcs jár. Az ajtó egy alsó és egy felső zárral szerelt. Utoljára megtekintett. A beépített csengő és nagylátószögű kitekintő tartozék. Ez az oldal cookie-kat használ.


A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A belsejében valamilyen szigetelés található. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. A kilincs valamint a zártest bemutatása után illik pár szóban beszélni a zárbetétről is.


Amint az a képen is látható a zárbetét tartozéka darab kulcs, melyeknek szín szerint eltérő a funkciója. A két fekete kulcs csak a beépítés ideje alatt használható hiszen az öt darab piros valamit egy sárga kulcs perforált csomagolásban érkezik a tulajhoz ezzel is kizárva. Biztonsági ajtók műanyag nyílászárók árnyékolástechnika tel. Bemutatótermünk: Debrecen, Árpád Tér 4. INDOK AMI A HISEC AJTÓ MELLETT SZÓL! Ft-ot spórolhat meg a fűtési számláján évente.


Hisec ajtó csengő

Magas hanggátlásának köszönhetően a lépcsőházi zajokat teljes egészében kiszűri, így az ajtó előtti beszélgetést sem hallani a lakásba, és ki a lakásból. Beépített csengő és halszemoptikás kitekintő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések