2018. április 17., kedd

Izsófalva falunap 2016

Ezúton tájékoztatjuk a T. This video is unavailable. KÖZMEGHALLGATÁST tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom. Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15. Rock Találkozója és 1. Kunágotán a falunap.


A falunap eseményeiből láthatók részletek a teljesség igénye nélkül. Izsófalva életében új időszámítás kezdődött egy éve. A településen egymást érik a beruházások, rendezvények. Szombaton a falu sportpályáján falunapot tartottak. A program elokészítése már folyik, remélhetoen sikerül minden korosztály számára színvonalas musorokat és jó szórakozást biztosítani.


Közreműködik Viharmadarak Zenekar. Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide. M flexibilis ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz. Aktuális Hosszabbító kábel 100m ajánlatok az ÁrGép-en.


Hajmáskér Község Önkormányzat képviselõ-testülete a helyi Választási Bizottság elnökének beszámolója, nyilatakozata alapján a helyi önkormányzati képviselõk és polgármester választásról szóló eredményét tudomásul veszi és hitelesítve azt elfogadja. Abda településen, a Kistöltés címen található rendezvényhelyszín. Domaszéki Általános Iskola udvarában és július 21-én, a Köztársaság téren.


Július 19-én a hagyományos traktorok bemutatója lesz a polgárőr faháznál, majd elindul a járművek felvonulása Domaszék utcáin. Kispályás labdarúgással, kulturális programokkal várjuk az érdeklődőket! Hagyományaikhoz híven az idei évben is a Falunapon - az Önök szavazatai alapján - választják meg Kóny legszebb hölgyét és legvonzóbb férfiját.


A falunap a tavalyihoz hasonlóan pörköltfőzőversennyel kezdődött délelőtt. A csapatok hozott anyagból dol. Az eseménynek második alkalommal Károlyfalva adott otthont. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből összegyűltek a német nemzetiségűek, hogy bemutassák egymásnak kultúrájuk és gasztronómiájuk színeit, s évente újabb helyszínen – most a mi falunkban – érezzék jól együtt magukat. Falunapokon, városnapokon és fesztiválokon való előadások mellett vállalunk céges- és magánrendezvényeken történő fellépést is: születésnap, lakodalom, házassági évforduló.


Kéthely Község Önkormányzata. Főoldal Önkormányzat Intézmények Történet Galériák Közérdekű adatok Sport. Gyömöre Község Önkormányzata.


Kapcsolódó oldalak Az összes megjelenítése. Az aktuális falunap délelőtt hagyományteremtő célú pörköltfőző versennyel vette kezdetét. A kívánt tájékoztató megtekintéséhez kattintson az adott szövegre: Közösségi felmérés a TOP-5. A helyi identitás és kohézió erősítése” című pályázat keretében végezzük. Tisztelt Hajmáskéri Lakosok!


A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében – Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések