2018. április 13., péntek

Fix keretes szúnyogháló felszerelése

Műanyag szúnyogháló keretbe, üvegszálas szúnyogháló behelyezés. A szúnyogháló keretbe, szúnyogháló gléder rögzíti a szúnyoghálót. Műanyag fix keretes szúnyoghálót kizárólag fehér és barna színben vásárolhatunk, míg az alumínium keretes kivitelek esetében már elérhető a RAL skála szerinti festett vagy az ablakok esetében is használt Renolit fóliás faerezetet utánzó kivitel is.


Fix keretes szúnyoghálókat általában kisebb ablakoknál használunk, olyan esetben ahol a szúnyogháló nyitására nincs szükség. Ezek általában spejz ablakra, garázs ablakra és olyan nyílászárókra kerülnek felszerelésre ahol nem kell kihajolni pld.

A fix keretes háló készülhet műanyag vagy alumínium kerettel. Az alumíniumkeretes fix hálók kerete különböző profilokkal és méretekkel rendelkezik, ezzel is biztosítva a legoptimálisabb megjelenést, illetve szerelhetőséget. A fixkeretes szúnyoghálókat kívülről csavarozással rögzíthetők az ablak tokjához. Alumínium keretes szúnyogháló összeszerelése. Megrendelhető színterezett kerettel is.


A redőnyÁRUHÁZ webáruházban megrendelhető. A biztonság miatt előfordulhat, hogy rácsot szeretnének felszerelni ezekre a kis ablakokra, ebben az esetben előre érdemes a fix szúnyoghálót felszerelni!

Pliszé szúnyogháló felszerelése vakolható tokos redőnyre. A pliszé szúnyogháló magyarországi gyártója az Atenád Kft. Műanyag keretes szúnyogháló szettel könnyedén megóvhatja otthonát a kellemetlen rovaroktól! Manapság számos szúnyogháló típusból válogathatnak a vásárlók, azonban vannak olyan kivételes esetek, amikor a vevők egyszerűen nem találják meg azt a terméket, ami valójában illene a nyílászáróik kialakításához. Fix szúnyogháló , fix keretes szúnyogháló.


A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium változat érhető el. Rendelhető az ablak keretére rögzített úgynevezett ISOFIX renszerű szúnyogháló is, melynek vékony pereme tökéletesen rásimul az ablakra és rögzítőfüleivel könnyen feltehető, és szükség esetén bármikor levehető. ALUMÍNIUM KERETES : Anyaga: Extrudált alumínium profil, üvegszálas szúnyogháló.


Alkalmazása: Stabil szerkezetű, nagyobb méretű nyílászárók illetve nyílások lefedésére alkalmas. A profil kialakításából adódóan vízvetők, illetve szellőzök esetén is kiválóan illeszkedik minden ablak típushoz (műanyag, fa, fém). A speciálisan szőtt hálónak köszönhetően nem gátolja a szabad kilátást. Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem. Az olyan nyílászárók esetében ideális, ahol nem fontos, hogy átjárható legyen a rés.


Mivel stabil szerkezetről van szó, így roppant tartós, hosszútávon is kiváló megoldást kaphatunk a fix keretes szúnyoghálók. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Az ajtókhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal szemben. Egyénileg és tökéletesen illeszkedve méretre vágható, ezáltal az ajtó továbbra is a megszokott módon nyitható és zárható marad.


Minden, amit az alumínium fix keretes szúnyoghálóról tudni kell. Az alumínium fix szúnyogháló hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a műanyag keretes fix szúnyogháló. Ez a típus sem mozgatható, mivel a nyílászáróhoz kerül rögzítésre.


Ennél a szúnyogháló fajtánál a rögzítés elfordítható fülekkel történik. Kisebb ablakoknál a műanyag keretes fix szúnyoghálót, míg a normál és nagyobb ablakokra inkább az alumínium keretes fix szúnyoghálót ajánljuk. A műanyag keret előnye. Ilyenek például a tollak, valamint a levelek is. Szúnyogháló felszerelése és javítása Budapesten!


Ezekkel, illetve a repülő és mászó rovarokkal szemben -os hatékonysággal vé míg a szúnyogok ellen 1-os védelmet biztosít a rovarháló, méghozzá az év bármely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések