2018. április 6., péntek

Brügmann ablak vélemény

Az ám az igazi ócsó ablak ! Ha a gyengébb merevítést ritkábban csavarozom a profilhoz, akkor még jobban le tudom szorítani a gyártás költségeit. Kevesebb munkabér, kevesebb csavar. De ezzel sikerült az ablak szerkezetének stabilitását annyira meggyengíteni, hogy a legalapvetõbb normáknak sem felel meg. Alapvetően nem is téved senki hiszen, mind két esetben ugyan az a gyár áll a háttérben.


Viszont műanyag ablak profilokat csak éve kezdtek el fejleszteni. A pécsi üzletükben vásároltam a közelmúltban műanyag ablakokat és kültéri ajtót. Az üzletben dolgozó két fiatalember végig nagyon kedves és segítőkész volt -és amiért nagyon hálás vagyok- nem engedték, hogy rögtön megrendeljem a kívánt termékeket, hanem kérdésekkel kiderítették, hogy laikusként sajnos nem jó méreteket adtam volna le.


Természetesen az ablakcsere során a fal sérülhet, így utólagosan némi kőműves. Brügmann ablak vélemény. Ablakos átverések – A rémisztg. Kedves fórumozók, nyílászáró, ablak csere előtt állók.


Nálunk egy kis cég végezte az ablakok, ajtók cseréjét, ajánlom őket. Jól és pontosan dolgoztak, tanácsokat adtak. Panelba cserélek műanyag ablakot a márka Rehau valaki cserélt maár.


Simán otthagyták az utcán. Szerencsére valaki elvitte onnan, ezért visszakértük Mihálytól az elszállítás díját. Amit természetesen azóta is utal. Telefont nekünk sem veszi fel.


A színes műanyag ablak hosszabb rendelési idővel készül, mert a színes nyílászárók profilját műanyag ablakgyártás előtt, le kell fóliázni, ez nem csak a műanyag nyílászáró szárnyára, de a tokra is igaz. Ezt persze nem szállították el. Az egy oldalon színes műanyag ablakok fehér profilból készülnek, de a mind két oldalon színes nyílászárók. BlueEvolution műanyag nyílászázó kamrás, 82mm-es passzív házakhoz. Nyílászárók széles választékát kínáljuk vevőinknek.


Veka Perfectline AD műanyag nyílászárók légkamra, A. Műanyag ablak csere VIII. Akciós ablakcsere VIII. Ha ablakcsere mellett döntött, a nálunk vásárolt műanyag ablakokat igényei szerint, az előírásoknak megfelelően beépítjük, illetve a régi ablakokat bontással eltávolítjuk. Lágyan lekerekített élekkel, modern és elegáns megjelenéssel.


A tökéletes hő- és hangszigetelés fokozására, rétegű üveggel is rendelhető. A körbefutó kettős szürke színű gumitömítés megakadályozza a hőhidak kialakulását, ideális hangszigetelést biztosít. Melyik ablakot ajánljátok inkább és miért? A megrendeléstől számítva, legkésőbb 3-héten belül leszállítjuk nyílászáróját, és beépítjük, vagy személyesen átveheti telephelyünkön ablakát. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Ingyenes visszahívást kérek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések