2015. december 7., hétfő

Szakadásvizsgáló műszer

Fluke, Uni-T, Extech és Amprobe feszültség teszter és szakadásvizsgáló műszer széles választéka az MRX-Magév-Rainbow Bt-nél. Nincs már szükség a vezeték fáradságos keresgélésére! A CT műszer egy külön távolsági, Remote egységgel rendelkezik, úgyhogy egy másik.


Szakadásvizsgáló funkcióval is rendelkezik. Van ellenállás mérés és szakadásvizsgálat is.

A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. A szakadásvizsgáló fázissorrend vizsgálatra alkalmas. Kábel szakadás vizsgáló és tesztelő műszer M85A – Kábeltesztelő műszer RJ11. Digitális multiméter használata Az alapok – Duration: 13:29.


Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Optikai és akusztikus kijelzés is rendelkezésre áll, a Remote egységnél pedig kétszínű LED jelez.


A profi teszter robosztus kedvezőtlen körülmények között is megállja a helyét.

A műszer tökéletesen működik! Mivel a műszer nem csak szivárgási áram mérésére alkalmas, hanem áram áramlás, feszültség 4V-ig, ellenállás és átfolyás mérésére is, így kiválóan. A kompakt kialakításnak köszönhetően minden nadrágzsebbe elfér.


A masszív gumiház megvédi a műszert a kisebb magasságból. Multiméter kínálatunkban megtalálható a hobbicélú egyszerűbb készülék, de a profi műszer is. Ez ott jelent előnyt, ahol olyan gépeket üzemeltetnek, amiket nem kapcsolnak ki vagy nem lehet kikapcsolni, és ahol a szigetelés nagyon fontos. SZERSZÁM, MŰSZER , Villamossági Szaküzlet. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adjon meg egy érvényes e-mail-címet. Ennek az eszköznek a highlight-ja az integrált izolációtesztelő. Ezáltal könnyen nyilatkozhat a vizsgált tárgy szigetelési értékéről. Az ohmmérőket az elektromos ellenállás mérésére használják az elektrotechnika és az elektronika különböző területein.


Az ellenállásmérők nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzővel, valamint nagyon egyszerű, intuitív kezelőpanellel rendelkeznek. Az ohmmérőket elsősorban szakképzésben, iskolákban, az iparban és műhelyekben alkalmazzák előszeretettel. Az MS-48A fáziskereső egy igazán univerzális kézi műszer amely könnyedén elfér a felső zsebben is.


Ez pont kiváló az árnyékolt szervokábelekhez!

Csak a csatlakozókat kell a két végén a szervó vezetékek stílusára alakítani. Jellemzők Gépjármű villamosságban használható, számos elektronikai mérésre alkalmas diagnosztikai műszer. Az általános multiméter funkciókon (feszültség, áramerősség, ellenállás, dióda mérése) kívül a műszer rendelkezik analóg vizsgáló jelkimenetekkel is.


Ez a kézi multiméter egy igazi multitalentum, szinte mindent tu amit egy multiméter tudhat. A szokásos DCV, ACV, DCA, ACA és ellenállásmérés mellett méri a kapacitást, frekvenciát, fordulatszámot, hőmérsékletet, van rajta szakadásvizsgáló és diódateszt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések