2015. december 18., péntek

Sobri jóska kalandpark kislőd

Sobri kalandpark ejtőgép. Ha vonz a mélység, vagy csak kipróbálná milyen levetni magad a magasból, próbáld ki az ejtőgépünket! Vadonatúj bobpályánk a bajuszpöndörítő kanyarjaival és féktelen sebességével feled. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében.


Elektromos kisautó pályánkon már a legkisebbek is. A continental breakfast is available daily at the apartment.

If you would like to discover the area, hiking is possible in the surroundings. Balatonfüred is 27. A szálláshelyen mindennap kontinentális reggeli fogyasztható.


A környéken kedvelt program a túrázás. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a Tripadvisoron. Rengeteg programlehetőség áll rendelkezésre a kalandparkban, többféle pályával.


Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát drótköteles. The document has moved here. A kicsiknek és a nagyoknak egyaránt végtelen sok játékban lehet részük, és a kötélpályák akadályai is remek kihívást jelentenek mindenkinek.

How Much Did I Win ? Budapest és Szombathely irányából is. Feliratkozás értesítésre. A drótköteles extrém kalandparkban sok érdekes szórakoz.


A hektáros területen kialakított kalandpark sokszínű, változatos programokat kínál. A gyerekekről sem feledkeztek meg, nekik. Az apartmanokban, faházakban zuhanyzó és WC található. A többi szálláshoz közös zuhanyzó WC tartozik.


Hámori Strand a kalandpark területén. Forró nyári napokon a Bakonyban sem kell attól tartanunk, hogy felfrissülés nélkül maradunk. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb. Kislőd település (Kischludt, Leveld), Kislőd.


Looking for statistics on the fastest, tallest or longest roller coasters? Find it all and much more with the interactive Roller Coaster Database. From the train station head left along the road behind the station.


Turn left where the road bends right towards Kislőd. Cross the rails through the underpass to arrive at the adventure park on the right. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, nekik fűzfalabirintussal, ugróasztallal, kalandvárral, illetve egy rendkívül sok játékelemből álló, óriási fajátszótérrel kedveskedünk.


A nyitva tartásról érdeklődjön az elérhetőségeken!

Ez alapján meg volt a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések