2015. december 11., péntek

Motorvédő kapcsoló feladata

A hőrelék, valamint a motorvédő. A közép- és kisfeszültségű (mechanikus és félvezetős) kapcsoló feladata üzemszerű. Nagyfeszültségen a kapcsolók feladatát megszakítók látják el. A túláramvédelmi eszköz kiválasztása többlépcsős feladat.


A motorokhoz kell motorvédõ kapcsoló , olyan beállítási tartományú.

Motorvédő kapcsoló részei, kiválasztása, bekötése. Mágneses indukció és fluxus. Kismegszakítók feladata , szerkezete. Az Sés Stípusméretű motorvédők közös alsókapocs bekötése az.


Sz) a terhelés áramkörébe való bekötési vázlatát a 6. A GE kínálatában ezt a feladatot az SFK és a SURION sorozat készülékei látják el. SFK sorozat Nyomógombos működtetésű készülékek. Beállítási tartomány – 25A.

A motorvédő kapcsolók és relék, valamint a kontaktorok a villamos motorok biztonságos és hatékony működését segítő berendezések. A motorok kézi vezérlésére és távvezérlésre, valamint helyi kapcsolására alkalmas motorvédő kismegszakítók a rövidzárlat és túlterhelés ellen nyújtanak védelmet. Az elsődleges feladata , hogy védelmet nyújtson közvetett érintés esetén. A képes a milliamperes nagyságrendű megkerülő áram érzékelésére.


Védelmet nyújt a földhibaáram következtében létrejövő elektromos tüzekkel szemben. Személy védelemre 10mA és 30mA névleges hibaáram érzékenységű fi-relé alkalmazható. Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Országos üzlethálózat, szaküzlettel és átvételi ponttal.


Ingyenes házhozszállítás 20. Ft vásárlás felett! Tokozott motorvédő kapcsoló Tokozott motorvédő kapcsoló.


A készülék egy vezérlő kontaktorból, egy termikus túláramvédelmi reléből, egy zöld BE, egy piros KI gombból és egy - két részből álló - műanyag, illetve acéllemez házból áll. A megfelelő tokozott motorvédő kapcsoló kiválasztásában segít. A villamos készülékek egy csoportjának fontos feladata a villamos berendezések túlterhelés és zárlat elleni védelme.


Ez a túláramvédelem. További funkciók adódnak vezérlési-, irányítási-, védelmi- és más hasonló feladatokból.

Ezen kapcsolókészülékek. Főleg a motorok kézi be- és kikapcsolására, valamint zárlat, túlterhelés és fázisszakadás elleni olvadóelem-mentes védelemre szolgálnak. Ipari motorvédő és motorindító kapcsolók kategória. Kézi kapcsolással hozhatóak működésbe.


Hagyomány és innováció – kéz a kézben. A készüléken található egy forgatógomb, amivel beállítható a motor. A 1éves múltra visszatekintő GANZ Kapcsoló - és Készülékgyártó Kft. Ipari kapcsolók a legjobb ár-érték arányban. Villamos művek A kapcsolókészülékek kiválasztása 12.


Rendelj a vilagitasok. A zárlatvédő eszköz megszakító vagy olvadó-biztosító lehet. A korszerű motorvédő olyan megszakító, amely el van látva túlterhelés és zárlatérzékeléssel is, így valamennyi túláram lekapcsolására alkalmas.


Ellenőrző kapcsoló. Ezt a vizsgálatot beüzemeléskor és évente kétszer célszerű elvégezni. Korábban a legtöbb gyártó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések