2017. július 28., péntek

Rigips termékek

A Rimano termékcsalád kiválóan alkalmas a beltéri falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására és festéshez való előkészítésére. Alkalmazásukkal jelentős mennyiségű idő takarítható meg, miközben minőségi felületet. Az alábbiakban felhasználási terület szerinti csoportosításban mutatjuk be az építőlemezeket.


Halmajugrán gyártott gipszkartonokkal elnyertük a Magyar Termék. A levegőminőség-vizsgálatok alapján jelentős eltérés mutatkozik a beltéri és kültéri levegőminőség között.

A beltéri levegőben előfordul a szén-dioxi a szén-monoxi valamint a lebegő szemcsék, melyek a füstből és egyéb allergizáló anyagokból keletkezhetnek. Felújítja otthonát? Kézi és gépi felhordású gipszanyagainkat beton és falazott szerkezetek vakolására és glettelésére ajánljuk. CD profilok (egyedi esetben fa lécváz) rögzítésére alkalmazzuk.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és minden kiegészítő elemet, ami az építéshez elengedhetetlen. Saint-Gobain designs, manufactures and distributes materials and solutions which are key ingredients in the wellbeing of each of us and the future of all.

Rigips termékek a kolor. They can be found everywhere in our living places and our daily life: in buildings, transportation, infrastructure and in many industrial applications. Ezek kívül a kínálatában megtalálhatóak: gipsz alapú glettek és.


A hazai piacon a fogyasztók – sok esetben – a márkával azonosítják. A webáruház termékeinek feltöltése folyamatosan zajlik. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Nem található termék. Szárazépítési redszerek.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Gipszkarton, gipszkartonlap választék a Praktiker webshopon. További kiegészítőink: gipszkarton tipli, dekorlap, dübelek, ragasztók, minden egyhelyen.


Vásárlás: Glettanyag árak, eladó Glettanyagok. A gipszkarton egyik legnagyobb előnye, hogy. Akciós Glettanyag ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Olcsó Glettanyag termékek , Glettanyag márkák. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


A Rimano rendkívül jó minőségű gipsz alapú finomvakolatok és glettek kiválóan alkalmasak a beltéri falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására és festéshez való előkészítésére. A megbízható minőség garantálja, hogy nem lesz gondja vele, és nem kell majd leverni a csempéket azért, mert átázott alatta a fal. A lapok rögzítése mm-es gyorsépítô csa-varokkal történik. Fa vázszerkezet esetén mm-es csavart kell használni.


Előnyei: Extra fehérség, ami tökéletes felület festéshez, így gazdaságos festékfelhasználást tesz lehetové.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések