2015. december 29., kedd

Dísztégla beltéri

A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő- és. A dísztégla lapok mérete 2x mm-es, mfalburkolat . Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat.


Rendelje meg online!

Kváderkő és dísztégla polisztirolból ütésálló kéregbevonattal! Vásároljon díszéglát a gyártótól! Eps hőszigetelő rendszerekhez. A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel.


Milyen téglát vegyek? MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Tegye otthonossá lakását a Praktikerrel!


Delap falburkoló rendszer kül- és beltéri felületek, lábazatok burkolásához.

Hét struktúrát különböztetünk meg. DELAP DÍSZTÉGLA , DELAP TERMÉSKŐ,DELAP BONTOTT TÉGLA,DELAP HASÍTOTT KŐ,DELAP HASÍTOTT KŐ K,DELAP MINI HASÍTOTT KŐ,DELAP SZALAG. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


A DELAP lap egy falburkoló burkolat struktúra kül - és beltéri falfelületekre, amely márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből készül műgyanta alapon egy különleges technológiai eljárással. Szeletelt tégla díszburkolat, Pest Megyében. Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt.


Falburkoló panel és tábla. A felületet portalanítani kell felhordás elő. Természetes, élethű padlóburkolatok A kőmintás padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Beltéri falakra ajánljuk. G Oregon és Tuluz padlólapok élethű kő mintázatával kül- és beltérben is természetes hatású padlóburkolatot érhetünk el.


Praktikum és az esztétikum egyazon felületen, mediterrán, már-már vidéki hangulatban. Egy nagyszerű termék, amelynek alkalmazásával gyorsan és esztétikusan tudjuk elvégezni lakásunk, irodánk, hétvégi házunk, akár hajónk vagy lakókocsink belső tereinek burkolását! A Hungarostone tégla hatású lapok, dekortéglák kiválóan alkalmazhatóak beltéri , vagy fedett kültéri oldalfalak díszítésére.


Helytakarékos dísztégla fal A falazott téglaburkolat vastagságának csökkentésével hasznos alapterület nyerhető, továbbá a kisebb súly a teherhordó szerkezeteket is kíméli.

Bau-Styl építőanyag kereskedelem és webáruház árakkal, árlista, telephelyi értékesítés, akciók és további kedvezmények. Miért építsünk téglaházat? Mivel a szeletelt tégla ipari vizes vágóval készül, nem látszik rajta a vágás nyoma.


Néha lehet látni olyan burkolatokat, ahol körkörös vonalak vannak a téglában, ez a vágótárcsa szélének a benyomódásából származik. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések