2015. december 2., szerda

Fogasléces kapunyitó

Fogasléces mozgatás, masszív, évtizedek óta forgalmazott típusok. Kétszárnyú kapunyitó szettek Ha kétszárnyú kapunyitó szett, akkor érdemes a Proteco és Sommer termékcsaládból választani. Extrém hosszú garancia idők, bevált rendszerek. A garancia alapfeltétele a szakember általi telepítés.


Minden kapunyitó motor beüzemeléséhez kérje szakember segítségét, és az számla mellé kapott beüzemelési bizonylatot adja át a szerelőnek érvényesítésre. Tolókapu automatikák.

A kapunyitó motor kiválasztásánál a fő szempont a kapu mérete és a súlya. ODS akadályérzékelés funkció a rácsukódás ellen. Maximális üzemhányad:. A CROSS-5EH és -7EH lágy indítás és megállás. Talán az országban a legtöbb helyen a strapabíró Proteco Leader felszerelt szettekkel találkozhatunk, emelett folyamatosan akciós a Sommer család Twist 2automatikája is.


Elektromos, távirányítós kapunyitás - most akciósan! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A toló kapunyitó szettek elsősorban a toló kertkapuk mozgatására lettek kifejlesztve.


Rájöttem mit lehet kezdeni a tönkrement Akkumulátorú fúrókkal.

Gondolom sokunknak van otthon ,mert kidobni sajnáljuk az akku meg dög drága. Szóval úgy gondoltam ,hogy megosztom veletek , hátha valakit érdekel. A szett tartalma: 1db - Meko-5N tolókapu motor 1db - vezérlés, beépített rádióvevővel 2db - távirányító 1pár - fotocella (rázáródás elleni védelem) A szett fogaslécet nem tartalmaz, de természetesen azt is tudunk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ha most keresi a megfelelő motort szárnyas vagy tolókapu mozgatáshoz,mi tudunk ajánlani kapunyitó szetteket, hogy ne érje meglepetés!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Van egy elektronom motoros kapunyitom ( fogasléces , toló kapunyitó , jobbra tolja a kaput). A szerkezet kb éves és azt tapasztalom, hogy az utóbbi teleken egyre gyengébben tolja a kaput a motor. Ilyenkor kézzel rá kell segíteni, amikor hideg van.


Végálláskapcsoló lemezek felszerelésének egyik módszere. Az eszköz 230V feszültséggel működik! Mindazon veszélyek tekintetbe vételével, melyek. Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA MULTI PRO NS Kétszárnyú hidraulikus kapunyitó motor - Beszerelési útmutató Axovia Multi Pro NS Összeszerelés Tartalom Alap típus 1. Biztonságtechnikai ajánlások 2. Szerelés előtt ellenőrizendő 5. A készlet tartalma 3. PROTECO MEKO-5N tolókapu motor, 230VAC vélemények.


Esztétikus kivitelűek, biztonságosak, megbízhatóak és nem utolsó sorban kényelmet nyújtanak akár a lakosság részére, akár egy telephely, irodaház, társasház, vagy egészségügyi intézmény bejáratánál.

A végálláskapcsolót elütő lemez felszerelésekor a fogasléc legyen hosszabb, a kerítésoszlop tengelyétől számítva, a 14. Balra nyíló) és 15. Jobbra nyíló) látható értékeknél.


Az általunk telepített DITEC termékekre a garancia év, mely akár évre is kibővíthető! Kapusúly: 1kg kg. Ennek feltétele, hogy évente egy alkalommal megelőző.


Proteco MEKO-5N tolókapu motor Garancia idő: Év MEKO elektromechanikus motor lakó és kereskedelmi ingatlanok fogasléces mozgatású gördülőkapuinak automatizálásra szolgál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések