2015. december 6., vasárnap

Fa szánkó

A Snow Tiger egy elegáns, kényelmes műanyag szánkó. A fa szánkó alternatívája ez a divatos műanyag szánkó. A szélesebb futófelület biztosítja a kiváló siklást a havon.


Rugalmas, terephez. Sportszerek, kempingcikkek, játékok közvetlenül a gyártótól.

Pingpongasztal, pingpong asztal hintaágy, csocsóasztal csocsó asztal. Szánkó megerősített kivitelben, hat tartóoszloppal. Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk személyre szabott ajánlatok, valamint statisztikai adatok gyűjtése céljából.


Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Kiegészítő elem fa szánkókhoz. A kiegészító elemhez tartoznak a csatlakoztatáshoz szükséges alkatrészek.

A szánkóhoz szerelve lehetővé teszi a kényelmesebb ülést a járművön. Kiváló minőségű fa szán. Sulov Fából készült szán SPORT 105cm-es fa ülőkével klasszikus dizájnban, amelyet a gyermekeid imádni fognak. Masszív szerkezet bükkfából fém talppal garantálja, hogy a szánkó sok telet ki fog bírni.


Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. SZÁNKÓ NATÚR FA MŰANYAG ÉLVÉDŐVEL, PIROS 24X30X80CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Kültéri téli - nyári játékok, strandfelszerelés és nélkülözhetetlen eze apró cikk. Válasszon Praktikusan! Paret szánkó Yooner Enduro. Nincs összehasonlítható termék. Termék összehasonlítása.


Szenzációs fa szánkó gyerekeknek tervezve a téli őrületre. A talpak olyan szögletes csúszkákkal rendelkeznek, amelyek garantálják a kiváló csúszási - irányítási - vezethetőségi minőséget. Nijdam összecsukható fa szánkó adatai Az összecsukható szánkó előnye, hogy könnyen szállítható és kis helyen tárolható.


Egy felnőtt és gyerek részére ideális fa szánkó. Klasszikus szánkó , szabadidős tevékenységhez.

Minőségi bükkfából készült, az ülés pedig szövött, vízhatlan anyagból – a szín az aktuális választéktól függ. A kötél nem tartozék. A kerékpározás vagy a jóga szerelmese vagy?


Vásárolj most Szánkókat online! Bármilyen sportot űzöl, segítségünkkel könnyedén megtalálhatod a megfelelő sportkelléket és márkát kedvező áron, több webáruház kínálatából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések