2015. december 15., kedd

Sorskerék dalszöveg

Lassan bőrömmé vált. Fakó szürkére színez, még jól sem áll. Eddig hordtam, mégis jó lesz eldobni már. Unsubscribe from RAJONGO1? A szerzői jog az övéké,én csak leírtam a szöveget!


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Csak állunk s csodát várunk, míg nem pörget tovább. Elkészült a reggel himnusza a Random Trippel, Verával és Wolfieval!


Sorskerék dalszöveg. Köszönjük, hogy segítettetek létrehozni a reggel himnuszát, hogy végre mindenki meglássa. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. Aztán mégis újraindul és új tüzet szít.


Százszor körbe-körbe, míg el nem szédülünk. Vagy áll és nem is mozdul, míg lassan elveszünk. S egy apró láng is tűz, ha robban… és égig repít.


Vidd világ elsírt, régi könnyeim! Ha ragyog a szívem, elmúlik a. Harmat cseppek a kertben dúdolják a rádió dalát. Szeretem a reggelt! Már egészen kiskorától énekel.


Szülővárosában, Tapolcán rendszeresen fellépett, majd megismerkedett Völler Adél énektanárnővel. TVtehetségkutatójába, a Megasztár 1. Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerével pedig a legjobb közé. Giajjeno: A nyomor negyedből jött fel, vedd ami kell Senki se tántorít el, De mert gyerekként kapta a bélyeget Mikor a szüleivel együtt csak éhezett És a Vater közmunka nem volt jó példa Így nem lesz lé ma, az élet nem tréfa A suliba rájött, muszáj tanulni A bűnbe nem fogja senki belehúzni És végig is járta, de nehéz volt Amikor látta, hogy másnak hogyan megy a bolt. Boldogtalan, Mondd miért pont ő? Forog a sorskerék , ír majd egy új regényt, Nem lesz több lázadás és szívmegszakadás. Az út majd idevezet, Vággyal kikövezett a lejtő.


Addig kell valami más, Mástól kapott varázs-felejtő. Hozz áldozatot, Hogyha fontos vagyok, s akarnád. Köröttünk csendes, szerelmes éj és rózsaillat, szívünkben álmok varázsa él, s a boldogság mesél. Most szemedbe nézek.


A vágyak szárnya röpít tovább egy édes, csókos melódiát, köröttünk csendes, szerelmes éj, s én nem bírom tovább. DALSZÖVEG klub videói a Network. Mindig pont oda visz sorskerék , Amit át kell élj.


Oly rég kering a Föld a Nap körül, De el nem tévedt még. Gyere és kérlek, az én hangommal szólj! Hidd el, az, aki bátor, tanul minden válaszból. Az igazi szó az az erő, Miből sohase fogysz ki, mindig van még, Sohase fél, aki teljes szívvel él. Válaszok a kérdésre.


Tóth Vera zeneletöltés. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. SZABAD AKARAT A szabad akarat első számú jogunk.


Mert a szabad akarat mindenek felett áll, és ez azt jelenti, hogy a valódi szabad akaratod tökéletesen egyezik a globális Teremtő Egy-Eredet Tervvel, azaz együtt alkottátok meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések