2015. december 10., csütörtök

Beltéri ajtó felújítás fóliázás

Az ajtók a mai korszerű igényeknek megfelelően nagy formai változáson mentek át. A sima lakótelepi lakások beltéri ajtóit is igényesebb külsőbe lehet öltöztetni, de a régi építésű lakások. Ha unod a bejárati ajtót, nem akarsz rá egy vagyont elkölteni, akkor fóliázd le. Pár óra alatt lehet egy új ajtód.


A felújítás a PORTAS-szal nem ciki, hanem TREDI! Mint említettük a legtöbb kiselejtezésre váró beltéri és bejárati ajtó belsejében egy értékes belső mag rejtőzik.

Ezt ostobaság lenne kidobni. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való illeszkedésére is tekintettel kell lenned. Az általunk használt német technológiával végzett, minőségi felújítás az ingatlanra értéknövelő hatással van. Az egyedi Portas technológia új, környezet tudatos, esztétikus és egyedi külsőt biztosít.


Modell választékunk széles, a klasszikustól a modernig a diszestől a minimál design-ig terjed. Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben. Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során.


A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét.

Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez. Ajtó felújítás Budapest és környéke. Díjmentes árajánlat készítés, keletkezett hulladékok elszállítása felár nélkül, Nyugdíjasoknak, családosoknak kedvezmények.


A kis munkákat is nagyra becsüljük! Hívjon bizalommal, vagy kérjen díjmentes árajánlatot! A lakás építési területté változik, ahol az egykor stabilan beépített beltéri ajtók kibontása is sokszor komoly rombolással jár, a téglák meglazulnak, néhol a nyílásáthidaló is hiányzik. Ilyenkor a kőművesre, a burkolóra, asztalosra és a festőre is szükség van a helyreállításhoz. Nem nehezíti az ajtó súlyát, ezáltal kímélve a zsanérokat!


Nem kell vakolni, gipszelni, festeni az ajtótok melletti falat, mint ajtócsere esetén! A munka rövid ideig tart, ajtónként kb. A fedő fóliaréteg a védelmi funkció mellett szép külső megjelenést is szolgál.


Sajnos a beltéri ajtók egy idő után veszítenek fényükből, vagy leverődik róluk a festék, ilyenkor pedig érdemes a lehető leghamarabb felújítani azt, hiszen kellemetlen például vendégeket fogadni úgy, hogy nincs megfelelő állapotban a beltéri ajtó. Dekorfóliás beltéri ajtó a JOLA ajtó -tól. Budapesten üzletben várjuk!


A dekorfóliás ajtók termékcsoportja jó minőségű alap ajtókat tartalmaz. A Megrendelőnek azt kell eldöntenie, hogy elfogadja kiskávás beépítéssel járó megjelenést vagy sem. Néha előfordul, hogy a kiskávás beltéri ajtó beépítés esetében a Megrendelőt zavarja a lépcső a beltéri ajtó tokja és a 15cm-es fal között, de legtöbbször ezzel senkinek semmi gondja nincs.


A panellakások száma eléri a félmilliós nagyságrendet, ami azt jelenti, hogy mintegy 1-millió ember él ezekben a csapos (házgyári), dán vagy orosz típusú lakásokban.

Karc,- és parázsálló felületű HDF beltéri ajtóinkat féle színben, mintegy ötvenféle üvegkivágással kínáljuk egyedi méretben. Beltéri ajtó és beltéri ajtók nagy választékban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések