2015. december 9., szerda

Panel tetőszigetelés

Panelszigetelés és tetőszigetelés árajánlat Ingyenes helyszíni felméréssel. Kérjük olvassa el tájékoztatónkat tetőszigetelés és panelszigetelés témakörben is vagy ide kattintva küldjön nekünk üzenetet! A szendvicspanel olyan kialakítású, hogy nem igényel speciális szerkezetet, ezért egyszerűen, gyorsan szerelhető fém szelemenre vagy fa tartóra.


A rögzítése tömítőalátétes önfúró csavarral történik. Tetőpanel esetén célszerű speciális lefogó. A polivinil-klorid alapanyagú, közismert néven PVC vízszigetelő lemezek legjellemzőbb felhasználási helye új könnyűszerkezetes lapos tetők, ferde tetők kivitelezésénél a létesítmények csapadékvíz elleni szigetelése. A tetőszigetelés az egyik legfontosabb eleme a házaknak és lakásoknak, hiszen a felhasznált hő közel -a ezen a részen távozik.


Egyes esetekben akár önmagunk által is elvégezhető a szigetelés, ám a hatásfok maximalizálása érdekében érdemes szakemberekre bízni a folyamatot. A Panelplusz program alapján nyertünk munkát egy társasháznál, mivel ez biztos munkát és nem utolsó sorban kifiztést jelentett, így kizárólag erre szakosodtunk. Vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a vízzáró réteg elkészítését, természetesen az összes tetőszinti. A hatékony tetőszigetelés a lapostetős panelházaknál is kiemelt jelentőségű, ráadásul itt a sajátos épületszerkezet sokféle hiányosságot ad.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek meg. Egyszerre szigetel hőt és hangot!


This feature is not available right now. Please try again later. Pécsi ipari és mezőgazdasági, oktatási és kulturális épületek, társasházak, családi házak, bevásárló központok, panel épületek stb.


Tetőszigetelés , palatető szigetelés, lapostető szigetelés Pécs és környékén! Bitumenes rendszereink tökéletes víz és hőszigetelést biztosítanak. Társasházaknak egyedi. A falszigetelés, vízszigetelés, hőszigetelés és tetőszigetelés során a legkorszerűbb technológiát és anyagot alkalmazzuk. A szigetelések során a legoptimálisabb megoldásokra és nem a. Az ISOTEC új és régi tetők korszerű hőszigetelő rendszere.


Kiváló megoldás új házak korszerű szigeteléséhez, valamint meglévő szigetelés kiegészítéséhez, felújításhoz. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szükségük egy kis renoválásra, ha azt szeretnénk. Hőszigetelés rendszer kalkulátor.


Az alábbi kalkulátor segítségével hozzávetőleges kalkulációt készíthet a hőszigetelés anyagszükségletére vonatkozóan. Szombathelyi ipari és mezőgazdasági, oktatási és kulturális épületek, társasházak, családi házak, bevásárló központok, panel épületek stb. Számos hangszigetelő panel kapható, melyek közvetlenül a falra szerelhetők. A jelentős kereslet miatt, homlokzati hőszigetelés és tetőszigetelési munkálatokra szakosodtunk, de igény esetén családi házak teljes kivitelezését is.


Vállaljuk lakások kulcsrakész generálkivitelezését, építész tervezéssel. Lakás generálkivitelezés és engedélyezési terv készítés. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. TETŐSZIGETELÉS BONTÁS NÉLKÜL. Több százezer négyzetméternyi referenciamunka felmutatásával büszkélkedhetünk, melyben tudásunk legjavát adtuk.


Generálkivitelezés és engedélyezési terv készítés. Vállaljuk épületek kulcsrakész generálkivitelezését, építész tervezéssel. Kizárólag panelházak és társasházak homlokzat- és tetőszigetelésével foglalkozunk.


Cégünk, az Alpin Szig és Szerkezet Kft. Az első években alpintechnikával végeztünk homlokzati hőszigetelést, később ahogy megjelentek az államilag támogatott pályázatok, úgy szaporodtak a megrendelések és ez által az elégedett megrendelők is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések