2015. december 16., szerda

Bambusz parketta lerakása

A parketta alapanyaga a kiváló minőségű mao bambuszból készül, amely az éghajlatnak és a klímának köszönhetően lassabban nő, mint a Kína más területein tenyésző bambuszok, ezért sokkal ellenállóbb és keményebb a többi bambuszpadló többségénél. A bambuszparketta lerakása. Első lépésben a szigetelő. BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek meg.


Ismerkedjünk meg a bambusz parketták típusaival: Az úgynevezett horizontális bambusz parketta gyártásánál a bambusz léceket vízszintesen egymásra és egymás mellé préselik.

A fonott bambusz parketta küllemében alig tér el az előző típusoktól, ám sokkal keményebb, kopásállóbb ez előbbieknél. Ezt azzal érik el, hogy a bambusz rostjait előbb széthúzzák, majd nagy nyomással újból összepréselik. A így létrehozott anyag rostmintázata sűrűbb és az anyagszerkezet tömörsége miatt nemcsak. A padlószőnyegben lévő poratkák konzerválása nem célszerű, ahogyan a korábban kátrányba fektetett parketta ajzatbetonjának azonnali (kiöntés nélküli) burkolása sem.


Nem olyan egetverő dolog, csak az egészségednek az. A laminált padló lerakása előtt kritikusan fontos az aljzat előkészítése. A gyártás során a bambusz padlóburkolat kialakítása lehet vertikális, horizontális és fonott.


A vertikális típus modern, letisztult megjelenéssel ruházza fel a padlóburkolatot, amely homogén színtónusaival kiválóan alkalmazkodik a legtöbb stílushoz.

Parketta lerakása Kezdd el egymás után letenni a parkettákat, a helység egyik sarkából kiindulva, centi hézagot hagyva a fal mellett. Ha olyan parkettát vettél, amit az aljzathoz rögzíteni kell, úgy először vidd fel a ragasztót az aljzatra, majd szorosan illeszd egymáshoz a lapokat. MINDEN, AMIT A PARKETTA LERAKÁSRÓL, CSISZOLÁSRÓL ÉS JAVÍTÁSRÓL TUDNI ÉRDEMES.


A jó parketta alapja a jó aljzat. Bambusz parketta vásárlás. Nincs listázható termék ebben a kategóriában. Lépés - Az első sor lerakása Fűrész segítségével először távolítsa el az első parketta - vagy laminált lapsor csapjait.


Célszerűen a szoba bal sarkában kezdje a munkát és a méretre vágott padlólapokat helyezze a falhoz. A padlólapokat mindig először hosszában, majd pedig keresztben nyomja egymáshoz. Fa parketta lerakása. Egyeztetés szerint. Díj érvényes a csaphornyos, lamella parkettára.


Modul PVC lerakása. A fent említett típuson kívül léteznek ma már olyan bambuszparketták is, ahol a bambusz felületre egy furnért, vagy fóliát ragasztanak mint a laminált padlóknál, így a fa mintáját kapjuk a bambusz keménységével. Ezek a típusok nagyon szépek és tartósak, viszont a ragasztott fedőréteg miatt a felújításuk nem.


A parketta lerakása után mérjük le, mekkora szegélyléc-szálakat tudunk lehelyezni. Sarkaikat gérben (azaz negyvenöt fokos szögben) kell levágnunk, hogy jól illeszkedjenek egymáshoz.

A szegélyeket a pontosság kedvéért érdemes illesztőfűrésszel vagy kézifűrészpadon levágnunk. Ott a szögbevágás is egyszerűbb. Közel méter magasra nő meg, mire éretté válik a kitermelésre.


E rendkívüli növekedési ütem teszi gazdaságossá és környezetbaráttá a felhasználását. Igen nagy tűrőképességgel bír. Ellenáll a gombáknak és egyéb kártevőknek. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással!


A csaphornyos parketta múlt a jelen és a jövő parkettái közé tartotzik. Régóta kedvelt klasszikus fa burkolóanyag, mely teljes keresztmetszetében mm vastag tömör fából készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések