2018. szeptember 7., péntek

Vízálló falfesték fürdőszobába

A laza festéket egy kaparóval távolítsd el, és a repedéseket vagy a lyukakat vízálló töltőanyaggal, glettel javítsd ki! Ha megszáradt a felület, csiszold le, hogy sima felületet kapj! Minden, előzőleg lefestett famunkát is csiszolj le egy kicsit, hogy az új festék jól hozzátapadjon!


A port porszívózd fel! Ha te is inkább egy kellemes helyet varázsolnál a fürdődből, ahová esetleg képeket is felszögelhetsz, és ahol mentesülhetsz a fugatisztítástól, válaszd a vízálló festéket. A vízálló festék ugyanis alkalmas arra, hogy kiváltsd vele a csempét. A változatos színekben elérhető speciális festékek nemcsak a. Fürdőszobának jól áll a kék és fehér szín – ez a természetes választás a festék színskáláról. Itt viszonylag kevés felület áll rendelkezésre festésre, bár a modern, vízálló festékek már nem teszik kötelezővé a hidegburkolást a padlótól a mennyezetig.


Ezek isme­retében most egy kicsit mást mutatok. A szép csempe nem is két fillér (a szakszerű, igényes felrakása pedig pláne nem), így egyben pénztárca kímélő megoldás is lehet, ha nem tervezzük mindenhova. Kimagasló fedőképességű falfesték , mely tartós színeket biztosít a konyhában és a fürdőszobában is.


A Protect technológiának köszönhetően a szennyeződésekkel szemben ellenálló, könnyen mosható felület képez. A bevonat UV álló, vízálló , enyhe sav és lúgálló, rugalmas. Tökéletesen megtapad szinte minden, új és régi, kezeletlen vagy már festett felületen egyaránt.


Tartós védeleellenáll az időjárás káros hatásaival szemben, amit több éven átmegőriz. Gyorsan száradó selyemmatt fényű fedőfesték, mely dekoratív. Ez a kép egy hamisítatlan mediterrán hangulatot varázsol a fürdőszobába és kreatív ötletekkel nem érezzük a drága csempe hiányát. Azért néhány helyre szerintem mindenképpen érdemes csempét tenni, erről bővebben itt olvashatsz.


További különleges fürdőszoba burkolatok itt. Similar Posts: Fürdőszobában, csempe. Dekorbeton, műgyanta, vízálló festék Ma már óriási választékban találunk olyan fürdőszobai festékeket, amelyek ellenállnak a nedvességnek és penészedésnek.


Felületük könnyen tisztítható, bár a legtöbb esetben a súrolást és a durva tisztítószereket kevésbé bírják. Nem mer tapétát tenni a fürdőszobába ? Feleslegesen aggódik, mert a fürdőszobai tapéta vinylből készül, ezért vízálló , se a vízpárára, se a nedvességre nem érzékeny. Szintén értékelni fogja a tapéta konyhai alkalmazását, hiszen a konyhai tapéta jól mosható, sőt egy szappanos vagy mosogatószeres gyengébb kefével át is lehet súrolni.


Kivitelezése gyors és egyszerű, nem igényel szakembert. Igen tartós és szép megoldást nyújt minden felületen. Alkalmazásával elkerülhető a fugában terjedő penész és a lepattogzó csempék kellemetlensége.


A Polifarbe konyha és fürdőszoba festék egy penészálló, dörzsálló és mosható falfesték. A különleges adalékoknak köszönhetően védelmet nyújt a sütés-főzés során előforduló zsíros-olajos szennyeződésekkel szemben. A PLATINUM konyha és fürdőszoba festék különleges adalékoknak köszönhetően. Ha neked a festék is túl hideg, keress a falra pára- és vízálló tapétát,. Trilak falfesték Héra szines falfestékek.


Kiváló fedőképességű, mosható és súrolható, környezetkímélő színes falfesték több mint színben. Megoldások a falra. Festés: ha unod a csempét, a falakat fesd le speciális, jó minőségű vízálló fürdőszoba festékkel.


A bordűrökkel igazi mediterrán hangulatot teremthetsz a fürdőszobában, és lesd el a trükköket a toszkán villákból is, ahol a falakat tájképekkel, csendéletekkel díszítik. Méterenként akár 600Lumen fényerő! A vízálló LED szalagok használatával egyszerűen készíthető fürdőszobába , zuhanyfülkébe, akváriumba, terráriumba világítás. Amennyiben hosszabb szalagot szeretne beüzemelni, mint amennyit a vezérlője elbír, jelerősítőre lehet szüksége!


Ezek a vízálló laminált parketták különleges, extra vízlepergető bevonatot kaptak, különösen a széleken, illetve az érintkezési felületeken. Ennek köszönhetően akár a nagyobb mennyiségű víznek is minden különösebb gond nélkül ellenállnak, így tökéletes választást jelentenek a fürdőszobába , vagy bármely más vizes helyiségbe. Latex falfesték A latex falfesték gyártásánál a diszperziós festékek kötőanyagát módosítják, mely által a falfesték így ellenáll a mosásnak és dörzsölésnek is. Ezeket a falfestékeket ajánlják közterekhez, vizes helyiségekhez. Kiváló a páraáteresztő képességűek és fertőtlenítő-, penészgátló a hatásuk, kellemes friss illatot árasztanak a kifestett helyiségben, sőt még olyan változatuk is beszerezhető, melyet kimondottan vályogvakolatokhoz fejlesztettek ki (mész agyagkrém falfesték ). Ez Auro gyártmány és a cégnek még több természetes.


A fürdőszobában és a mellékhelyiségben sokan választják a biztonságos megoldást - fehér falak, fehér vagy semleges árnyalatű burkolólapok, esetleg a burkolatlan falon egy kevés színes falfesték - de néha érdemes felszabadítani a kreatív oldalunkat és látványos elemeket vinni fürdő, mellékhelyiség dekorációjába. Rengeteg lehetőségünk van és nem is mindig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések