2018. szeptember 13., csütörtök

Auchan soroksár játszóház

Hatalmas területeken csak és kizárólag a felhőtlen játék kedvéért! Trambulin, csúszda, ugrálóvár, mászólabirintus, gokart- és focipálya, szerencsekerék és ez még nem minden. Meghiúsult a kirándulás, mert zuhog az eső? Nem kell a tévé előtt unatkozni, hiszen a játszóház egész területe fedett, így akármilyen mínuszok röpködnek is kint, a kicsik bent pólóban rohangászhatnak. Hétvégén, még vasárnap is nyitva tartunk!


A Bevásárlópark az Auchan Soroksár MKereskedelmi Park területén helyezkedik el, így a Park más üzleteinek látogatói egyben a CityMarket potenciális vásárlói is. A CityMarket szomszédságában található az IKEA, az Auchan hipermarket, valamint a Decathlon sport-, a KIKA lakberendezési-, és az OBI barkácsáruház, amelyeket. A éves kor alatti gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a játszóházat. Várunk titeket új helyszínünkön, a fóti Auchan butiksorán két-két Nerf pályával, születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel, szabadulószobával és még egy Nerf shoppal is. Az Elevenpark Játszóház hatalmas területével és egyedülálló játékkínálatával aktív játékra ösztönzi a gyerekeket.


A játékelemek legnagyobb részét felnőttek is használhatják, így az egész család együtt játszhat. Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán! Feliratkozásommal az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak alapján, előzetesen és önkéntesen hozzájárulok, hogy az Auchan Magyarország Kft. Hasonlók a kerületben Összes HOL-MI? Az Auchan Magyarország Kft.


Ha bármilyen kérdése van, vagy a. Kerület, Soroksár közelében és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Tökéletes szülinapi helyszín minden korosztálynak. Kicsiknek mesés terítékek. Rendelhető bohóc, bűvész, lufihajtogató.


Nagyobbaknak szülői felügyelet nélküli bulik, a játszóház dolgozóinak kiemelt figyelme mellett. Itt megtalálod a(z) Cukrászda, fagyizó kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XXIII. Minden jog fenntartva! Fontos számunkra, hogy ez a hitvallásunk vállalati kultúránkat is átitassa: a velünk együtt dolgozók úgy érezzék, hogy munkájuknak célja van, hogy jó hozzánk bejönni, jó nálunk dolgozni, a munkájukban nem csak az elvártat, de az ötleteiket is megvalósíthatják. Kattintson a listában a keresett 23.


MSoroksár REGIO JÁTÉK áruház. Budapest Bevásárló u. Akadálymentesített áruház. Ezen az internetes oldalon a látogatók által beküldött különböző szolgáltatások szerepelnek mindenféle kategóriában. A neve Gyerek Center, a honlapján minden fontos infó megtalálható természetesen.


Zsúrokat is lehet ott szervezni! Személyes vélemény, tapasztalat jöhet! Nyitva tartások Buy-Way Soroksár bevásárlópark cégtől Bevásárló utca 4. REGIO Játék - Ahol a Auchan Játékvár : Kishatár Utca 7. Debrecen baba játékok, babynova, babakocsi, Babafelszerelési cikk, Lányoknak ajánljuk - JátékNet. Magyar Államkincstár Horizontális Ügyekért Felelős Főosztály monitoring. A házikó bejáratát tépőzárral tudod becsukni, és már ugrálhatsz, fetrenghetsz is a 1db kislabda között!


Auchan soroksár játszóház

A Hatszögletű játszóház labdákkal könnyű szövetből készült, áttetsző hálós ablakokkal, a házban nem kell félned a sötétségtől sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések