2018. szeptember 20., csütörtök

Bondex festék színek

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A színek kiválasztásánál kérjük figyelembe venni, hogy az eredeti festék és a monitoron megjelenő színek a valóságban eltérhetnek egymástól.


A márkanév alatt forgalmazott termékek a faápolás őshazájában, Dániában készülnek. Mit tud a vintage festék ?

Lehet a falburkolato bútorod új vagy régi, lehet natúr vagy festett, lakkozott, viaszolt, az állagmegóvás kiemelt fontossággal bír. A festékek színben érhetőek el (balról jobbra): fehér, jeges márvány, palaszürke, tengeri kö ásványszürke A festékek vizes bázisúak, így vízzel hígíthatóak. Előkezelés: Az előzetesen festett vagy lakkozott területeket a nyers fáig le kell gyalulni, vagy csiszolni. Az algát, zsírt és piszkot el kell távolítani. Az új, vagy kezeletlen puhafát BONDEX alapozóval kell kezelni.


Felhordás: Ecsettel, bemerítéssel vagy festékszóróval. Kopásálló, vízálló, csúszásmentes bevonatot a repedésáthidaló tulajdonsággal rendelkezik. A végeredmény vízálló, védelmet nyújt a gombásodástól, valamint a foltok és a por ellen.

Folytatom a DIY konyhámat, és a mai videóban megmutatom, hogyan festettem át a konyhabútoromat barnából szürkére az Annie Sloan krétafestékkel. Egyszerűen nincsenek rá szavak. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek.


Célunk egy könnyen alkalmazható, egyszerűen kezelhető termék kialakítása volt, mellyel előzetes tapasztalat vagy gyakorlás nélkül is bárki elérheti a kívánt hatást. A megjelenített színek a monitor. Cellkolor fafesték színek , Trinát zománcfesték árak, Vizes alapú kültéri magasfényű, selyemfényű.


BONDEX VINTAGE EFFECT 5L FEHÉR és még 1termék közül választhat a kategóriában. Kiemeli a fa erezetét és védi a felüleletet a gomba ellen. A termék mélyen a fába hatol, víz- és.


Bondex Vintage Effect. Tetszenek a színek , a sablon nagyon jóó, alig várom, hogy kipróbáljam őket! Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől. Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok.


Satin Finish Vízzáró vastaglazúr. BONDEX SOS RENOVATION TERRACE - teraszfelújító festék - antracit 5L Leírás Teraszfelújító festék sérült fára és betonra, erkélyekre, teraszokra, járdákra, medencék körüli burkolatra. Hőálló festék és radiátorzománc (6) Kádzománc festék (2) Olajfesték (1) Oldószeres zománcfestékek (15) vízbázisú zománcfestékek (7) Legújabb termékeink.

Tilos szórással felvinni! Vízbázisú teraszfelújító festék sérült fára és betonra, erkélyekre, teraszokra, járdákra, medencék körüli burkolatra. Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Minden benne volt, ami a munkához kell, pár ecsettel és bőséges festékkel. Csak újságpapírokat és papírtörlőket kellett. Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni.


Erre a magyar bloggerirodalomban is számos példa aka a spanyol viasznak már gyára van: 1. Használhatjátok az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések