2018. szeptember 25., kedd

Moha tisztítása

Rendkívül erős moha -és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, illetve egyéb szennyeződések eltávolítására alkalmas koncentrátum. Az évek során lerakódott por, piszok, moha vagy penész ráadásul nem is nyújt esztétikus látványt. Próbálta már letakarítani?


Ugye nem is olyan egyszerű! Járdák, melyeken a moha egy csúszásveszélyes réteget hozhat létre, könnyen.

A MOHA - és ALGAELTÁVOLÍTÓ az aktív klór erejével nagy hatékonysággal tisztítja meg az elalgásodott, bemohásodott felületeket. Kiválóan alkalmas természetes, vagy mesterséges anyagokból készült műemlékek, szobrok, síremlékek, más szabadtéri műtárgyak tisztítására. Mohásodás, algásodás, azaz biológiai szennyeződések: A felületeken megtelepedő moha , alga élő organizmusok, melyek teljes és végleges eltávolítása igen nehézkes, hisz a tisztítást követően szabad szemmel nem látható maradékaikból is újranövekedhetnek, ha az életkörülményeik kedvezőek maradnak. A moha megtartja a vizet a tetőn, és így a víz jobban átszivárog a palán. A vizes palán megteleszik a moha és megtartja a vizet.


Ahogy a víz átszivárog a palalemezek között lefolyik a palatető belső felületén és a tetőléceken, amik a vízzel érintkezve és kiszáradva korrodálnak, és elvetemednek. Kültéri díszítőelemek, szobrok tisztítása Kertjeinkben gon ha az ott felállított kő tárgyak elpiszkolódnak, az árnyékos felükön megtelepedik a moha , a kerítések lábazatán, egyéb dísztéglás burkolatokon kivirágzik a salétrom. Moha és gaz - egyszerű eltávolítása.

Muskátli - szebb virágzása. Nárcisz - gyors fejlődése, hosszú élettartama. Növények, cserepes növények - egyszerű kezelése - egyszerű tisztítása. Tudom kedves Olvasó, hogy az Ön szeretteinek síremléke nem ilyen elhanyagolt, de azt is tudom, saját tapasztalatból, hogy igen nehéz megőrizni azt eredeti szépségében. Szia:) Egy locsoló vízbe fél üveg ecetet összekeverni.


Ezt rálocsolni és gyökérkefével lesúrólni. Ha csiszolt meg lehet próbálni autómosó kefével,de ha faragott a sírkő,abban jobban megtelepszik a moha és azt csak gyökérkefével lehet. A moha és alga eltávolításához használj forgófejes fúvókát. Moha tisztítása Mélyen tisztító , magas koncentrátumú tisztítószer, mely önállóan, hosszan hat. Ez a tisztítás egy igencsak erőteljes módja, ezért ügyelj arra, hogy a rossz állapotban lévő burkolat ne sérüljön.


Azt javasoljuk, hogy először próbáld ki a forgófejes fúvókát egy kisebb felületen. Nem ajánlott a forgófejes fúvókát fafelületen. BioComb Tisztító mohás felületre - Rendkívül erős tisztítószer moha - és zuzmó, penész, alga, ill. Palatetők tisztítása , festése Palatetők festése vízszigetelő anyaggal. A pala szerkezeténél fogva porózus, könnyen megtapad rajta a szennyeződés, a moha.


Ezek nedvmegtartó képességüknél fogva nagy mértékben rontják a palával fedett tetők nedvesség elleni védelmét.

A tető nedvesség védelmének visszaállítására a. A tetőfelújítás házilag második lépése a tető mechanikus tisztítása. A megvásárolt cserépmintás bitumenes lemezt lángolvasztással felülről. BioComb koncentrátumok – moha , gomba, zúzmó, alga, penész elleni védelem fáradozás nélkül!


Egyszeri kezelés, több éves hatás! Kulánda Miklós egyéni vállalkozó vállal. Elkoszolódott,mohás síremlékek ház-és kerítésalapok tisztítása. Nem könnyű válaszolni erre az egyszerű kérdésre.


Nálunk évek teltek el az első gondolat és a megvalósítás között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések