2018. szeptember 4., kedd

Antik gerenda

Kategória: Gerenda. Akác deszka kerítés, kapu. Szélezetlen fűrészáru méretek. Párhuzamosított akácfa méretek. Lugas bontott fából. Antik palló, deszka.

Csiszolt akác oszlop. Kerti játék csiszo. Régi pénz kereskedelem, numizmatika, adás-vétel egy helyen! Vásároljon webshopunkból! Fenyő gerenda , szarufa.


Faolajjal kezelt fenyő gerendák. Hőkezelt, tisztított öreg faanyag, diy gerenda. Kezdőlap Képgaléria egyedi fatermékek, bútorgyártás antik gerenda , fenyő gerenda.

A poliuretán gerendautánzat fa. Az oszloprend (vagy oszloprendszer) azon törvények összessége, amelyek szerint az antik görög és római építészet műveit megépítette, oly módon, hogy annak. A pint Áldór kft fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Amit még kínálunk: antik építőanyagok, kézi vetett antik tetőcserép, padlástégla, járótégla, mozaiklapok, cementlapok, bontott faanyagok, gerenda , deszka.


A lakásbelsők dekorációjához poliuretán gerenda is használható. A mennyezetre rögzített gerenda profilok szinte megszólalásig hasonlítanak a nehéz, fából készült gerendákra. Szerencsére azonban jóval könnyebb a súlyuk a modern poliuretán anyagnak köszönhetően. Ismerje meg az ANRO épületdíszítési webáruház álgerenda kínálatát és a hozzájuk tartozó. Szerszámok, eszközök Kazincbarcika, Eladó két db régi, jelzett Faragó bárd.


Eredeti nyéllel, a képen látható állapotban. Az ár egy darabra vonatkozik. Tartó konzolok használatával még díszesebbé tudjuk díszí. Folyamatosan vásárolunk ! Még mindig sokan találtok meg az antikolás keresőszóval.


Felújított antik gerenda , szarufa, szelemen,deszka, palló országos házhoz szállítással ela. Az igazság az, hogy szívesebben festek színes bútorokat, mint antikolok bármit. De most mégis megtettem.

Méghozzá fenyőfát antikoltam. Megpróbáltam natúr fenyő deszkákból régi uszadékfát varázsolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések