2018. szeptember 24., hétfő

Hörmann zk acél beltéri ajtó

A biztos minőség - alacsony áron. Biztonsági ajtó a pincéhez vagy a garázsbehajtóhoz, tűzgátló ajtó a kazánházhoz, többcélú ajtó a hobbihelyiséghez – kiváló minőségű acélajtóink gondoskodnak arról, hogy igazán jól és biztonságban érezze magát. ZK acél beltéri ajtó Olcsó és jó megoldás,. Az első osztályú fadekoro.


Az acél ajtólappal és alumínium tokkal rendelkező Thermoházbejárati ajtó jó hőszigetelési értékeket és kiváló betörésgátlást nyújt, 5-pontos biztonsági zárral.

Nem utolsó sorban a Thermojó ár-érték aránya is a meggyőző érvek közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy ezek meg fognak felelni a nemzeti elvárásoknak a szabványok helyi alkalmazása után is. Masszívak, alaktartóak és strapabíróak. A jó minőségű felületük fény- és hőálló, folt-érzéketlen és egyszerű lemosással tisztítható. ZK ajtó , a megbízhatóság és biztonság.


Hörmann Zk beltéri ajtó tartozékok Standard kivitel. Elmondhatjuk róluk, hogy hosszú időn keresztül megtartják alakjukat, masszívak és ellenállók az esetleges sérülésekkel és karcolásokkal szemben.

ZK beltéri ajtó , acélból. Mindennapos gyakori és. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez.


Műanyag fallnival és acél zárnyelvvel, szakállas-zárbetéttel és kulccsal. HATÁROZATLAN IDEIG ZÁRVA tart. A webáruházunk addig is üzemel, rendelések leadására van lehetőség, de ezeket majd csak az első nyitva tartási napunkon tudjuk feldolgozni.


Kívánságra hengerzárbetéttel is megrendelhető. Horganyzott acéllemez, mm vastag. Elegáns megjelenését a porfestési. HÖRMANN ZK – acélajtó 75x2jobbos-balos (fehér).


HŐSZIGETELT ÜVEGGEL 100X50CM, KRÉTA BELTÉRI AJTÓ 100X210CM. Stabilak, mutatósak és tartósan mérettartók. Kaphatók eloxálva vagy porszórásos bevonattal, de kromátozva is, a megrendelő általi festéshez.


Ajtólap: mm vastag, 3-oldalon falcolt ajtólap.

Papír méhsejtbetét mindkét oldalon az ajtólaphoz ragasztva. WAT tűzgátló és biztonsági ajtó. MZ típusú többcélú hang-gátló ajtó , vagy a népszerű ZK kategóriájú ajtó. Valamennyi kapu és ajtó , melyre a házban szükség van – Teljes körű.


Hétfőtől-Péntekig: 8- óra. Az ár csak a ajtót és a kiegészítőket tartalmazza a kilincs garníturát nem, ha bármi kérdése van hívja. Ezekhez a kedvező áru ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg.


Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések