2018. szeptember 27., csütörtök

Parafa falburkoló

A viaszolt parafa védi is a felületet a szennyeződéstől, olyan területeken, ahol nagyobb lehet a forgalom, mint például előtereken és folyosókon. A dekorációs parafa falak kelszereslése viszonylag egyszerű - parafa lapokat közvetlenül a falak felszínére lehet ragasztani. Nagy választékban kapható!


Egyedi minták, színek. Ha hideg a fal, a parafa a megoldás, ha nagyon zajos a szomszé szintén a parafa a megoldás.

Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Parafa falburkolatA falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek. Mi egy családi cég vagyunk.


Kiváló minőségű természetes parafa termékek előállítására és forgalmazására specializálódtunk. Falburkoló panel és tábla.

A fali parafa dekorációként jól alkalmazható lépcsőfeljárónál, illetve nappali, hálószoba, vagy előszoba díszítésére. Hőszigetelésként a parafa falburkoló tökéletes ágyak köré, vagy az épület külső falainak belső szigetelésére. Remekül hajlítható a fali parafa , így akár hajók belső burkolatának is.


Vastagsága két milliméter, fizikai tulajdonságai a rétegvastagsággal arányosan változnak. Az anyag felületének teljes mintázatát a tömbpréselés utáni szeletelés adja, külön díszítő laminátumot nem hordoz. Ezért ennek az erezetei. Parafa padló és a fali parafa , a legjobb hőszigetelő anyag a burkolatok között, de mellette számos előnyös tulajdonsága van.


Tisztelettel köszöntjük a Szatko Kft. This feature is not available right now. Please try again later. A FLEXWALL dekorációs panelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására. Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC, amely jól imitálja a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik.


Eladási áraink forintban értendők és a készlet erejéig érvényesek. A parafa erős fény hatására világosodhat. Az agglomerált parafát kiválóan lehet alkalmazni.


A másik –sokak által elképzelhetetlen- előnye, hogy van egy alapvető ruganyossága, amit egyszerűen érezhetünk ízületeinken, gerincünkön.

Felületi mintázatuk nagyon változatos és élethű lehet, így csempemintázatot, téglafalat, különböző fa- vagy kőburkolatot is utánozhatnak, nagyon hitelesen, természetes hatású megjelenéssel. A falburkoló lemezek magas hővel és nyomóerővel összepréselt fa alapanyagú termékek. Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC.


Egyszerű, egyben esztétikus dekorációs elem, mely minden stílushoz kiválóan illik. Hő- és hangszigetelő hatása mellett strapabíró, valamint könnyen tisztántartható. Mivel belső tereinkben biztosan magukra irányítják a figyelmet, jobb, ha a „kevesebb néha több” elvét alkalmazva szobánként csak egy-egy falfelületet dekorálunk velük.


Ugyanaz a falburkoló panel aztán visszatérhet más helyiségben is, folytonosságot biztosítva ezzel az egész házban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések