2018. szeptember 6., csütörtök

Biztonsági ajtó beépítés

Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! Az alábbi videóban egy elöregedett bejárati ajtó bontását és az új, korszerű, acél társasházi bejárati ajtó beépítését láthatják.


A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás! A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak.


Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. Nem tudom, hogyan lehetne jobban összefoglalni: Azt kaptam, amit kértem.


Biztonsági ajtó beépítés

Nagyon köszönöm azt a minoséget, azt a profi hozzáállást, mely a hozzánk beszerelt ajtóban csúcsosodik ki. Legegyszerűbb a beépítés , új építésű lakásoknál hiszen ebben az esetben nem kell a régi tokot kibontani, így nem kell a sérül falrészeket visszajavítani. Egyetlen prolémát a nem megfelelő méretre elkészített falnyílás okozhat.


Elterjedt méret még. Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását. A beépítés ára egy szabvány, kb.


X 2cm-es falnyílásnál értendő. Műanyag bejárati ajtó nem lehet biztonsági ajtó, legfeljebb MABISZ minősítésű lehet, amely azt jelenti, hogy megfelel a Magyar Biztosítók Szövetsége előírásainak. Cégünk vállalja fém biztonsági bejárati ajtók beszerelését is, amelyek tényleges védelmet jelentenek komolyabb behatolási szándék ellen is. Technikai paraméterek: Minden ajtó darab egymástól függetlenül is zárható biztonsági cilinderbetéttel rendelkezik.


Az ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek, ez igazolja a védelem biztonságát a gyakori betörési, nyitási technikákkal szemben. Panaszkezelés Kárpáti Gábor Korábban írtam egy eléggé borús véleményt a cégről. Nagyon udvariasan érdeklődtek, mi a problémám, és rövid határidővel kijöttek, és orvosolták a problémát -, ami alapvetően a gyártó konstrukciójából adódott. Zárka Kft fő tevékenysége bejárati biztonsági ajtók gyártása, forgalmazása és beépítése. Biztonsági ajtó gyártása, forgalmazása.


Az általunk gyártot betörésvédelmi ajtók tökéletes biztonságot nyújtanak Ön, családja és értékei számára. Az ajtó szárnyrész mm vastag magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így az ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben. A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül.


Kérje felmérésünket. Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. Bejárati ajtóink jelenleg az alábbi színekben érhetőek el BEÉPÍT�.


Családja jóléte és az Ön nyugalma forog kockán egy gyenge minőségű ajtó esetén. Számtalan biztonsági és kényelmi szint közül választhat. Az Ön otthonához illő biztonsági ajtó kiválasztásában segítenek ajtóösszehasonlító segédleteink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések