2018. szeptember 14., péntek

Fix keretes szúnyogháló árak

A fix szúnyoghálók maximális mérete: 120x1cm. Szúnyogháló telepítése esetén az ablak vízvetői vagy egyéb, a közvetlen felszerelést gátló elem miatt a keret kiemelésére (alátétprofil alkalmazására) lehet igény. A szúnyogháló kerete lehet műanyag és alumínium.


A műanyag fix kerestes szúnyogháló a legjobb megoldás olyan ablakokra ahol nincs szükség a roló mozgatására: Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem. Alkalmazása: Stabil szerkezetű, nagyobb méretű nyílászárók illetve nyílások lefedésére alkalmas.

A profil kialakításából adódóan vízvetők, illetve szellőzök esetén is kiválóan illeszkedik minden ablak típushoz (műanyag, fa, fém). A biztonság miatt előfordulhat, hogy rácsot szeretnének felszerelni ezekre a kis ablakokra, ebben az esetben előre érdemes a fix szúnyoghálót felszerelni! Méretre vannak gyártva.


Szerelés rögzítő fülek segítségével. Extrudált alumínium. Vásárlás: Szúnyogháló árak , eladó Szúnyoghálók. Akciós Szúnyogháló ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Szúnyogháló készítés, szerelés A Szúnyoghálók (hivatalos nevükön rovarhálók) funkcionális és kényelmi előnyei mára közismertek, vásárlásuk elsődleges indoka természetesen a rovarbiztonság biztosítása. Az alábbiakban a fix szúnyogháló árait találja. A színyogháló árazása malapon történik, az árak a szerelést nem tartalmazzák. Fix szúnyogháló árak. Az Ön által leadott méret (szélesség,magasság) a gyártási méret!


Műanyag keretes szúnyogháló. Az olyan nyílászárók esetében ideális, ahol nem fontos, hogy átjárható legyen a rés. A fix keretes szúnyogháló számos olyan előnnyel bír, amely miatt érdemes elgondolkodni a beszerzésén. Mivel stabil szerkezetről van szó, így roppant tartós, hosszútávon is kiváló megoldást kaphatunk a fix keretes szúnyoghálók. A műanyag keretes szúnyoghálót elsősorban kisebb helyiségek (pl. fürdőszoba, kamra) ablakaira kínáljuk.


Mozgatható szúnyogháló árak év teljes körű garanciával, általános esetben (pliszé szúnyoghálónál 30) munkanapos határidőre vonatkozó bruttó árak. Az árak szerelési díj nélküli, nettó árak ! Mikor válasszunk alumínium keretes szúnyoghálót a műanyag helyett? Az alumínium keretes fix szúnyogháló szerkezete alumínium extrudált profilból készül, ezért szerkezetileg sokkal masszívabb és erősebb, tehát időtállóbb megoldás! A keret 11xmm vagy 20xmm aluminium profilból készül.


A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is. A lehúzható szúnyogháló emeleti, magas ablakokra is telepíthető.

Erős de könnyű extrudált alumínium profilból készül, üvegszálas hálóval. Alumínium és műanyag keretes szúnyoghálók esetében idővel a teflon bevonatú szúnyoghálók elöregednek, a teflon bevonatot a nap szét égeti, a rögzítő gumi elveszti rugalmasságát, a keretet össze tartó sarokelemek elrepedhetnek, esetenként el is törhetnek. Mivel az alumínium keretes fix szúnyogháló szerkezete alumínium extrudált profilból készül, ezért masszívabb, tartósabb mint a műanyag keretes.


Az ajtókhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal szemben. Egyénileg és tökéletesen illeszkedve méretre vágható, ezáltal az ajtó továbbra is a megszokott módon nyitható és zárható marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések