2018. szeptember 27., csütörtök

Beltéri ajtó színek

Most a választható színeket mutatjuk be önöknek ezen az oldalon. Ez történhet nagy nyomáson ragasztással vagy vákuumtechnológiával. A barna mindezek ellenére sokak számára a nemszeretem színek egyike.


Ennek elsősorban az az oka, hogy a barna a szomorúság, a bágyadtság, a bezárkózás érzetét kelti, holott a legtöbb lakásban már csak a bútorok miatt is otthonosan mozgó szín. Nem elég, hogy működjön tökéletesen a beltéri ajtó , de simuljon bele a lakás belső képébe, harmonizáljon a színekkel, idomuljon a rendelkezésére álló térhez és igazodjon a? Fa bejárati ajtó csere Budapest I.

Ajtó választáskor nemcsak a funkcionalitást kell figyelembe venni, de a megfelelő stílust, színt is szem előtt kell tartani. VEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A síkfelületű, teli ajtólapon utólag kivágásokat készítünk, ezek. MDF festett beltéri ajtó - Az egyedi minőség! Több száz színből választhat üzleteinkben, RAL-skála lapján.


Színek tekintetében sincs határ! Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való illeszkedésére is tekintettel kell lenned. F sorozatú furnérozott beltéri ajtók Játék a fa természetes színeivel Egy kis túlzással intarziás ajtónak is nevezhetnénk ezt a csoportot mivel lényegében ugyanaz a technológia, csak egyszerűbbek a minták és a formák.

A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Fontos, hogy soha ne válasszunk prospektusból, fotó alapján, mert csak az eredeti színminta adja vissza valósághűen a felületet. Az egyszerű formák és színek azok, amit a legtöbb ember értékel. Ez az, amit a modern belső ajtók jellemeznek.


A színek tartósságáért a közel 1éves Tikkurila festékgyártó felel, melynek színpalettáján bármilyen RAL szín megtalálható. MODERN ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁS” Időtlen szépségként jelennek meg a mai zsúfolt, rohanó világunkban a toló- és harmonika ajtók, amelyek nem csak helytakarékosak, hanem modern formájuknak köszönhetően rendkívül dekoratívak is. Ugyanígy, egy klasszikus stílus jegyében berendezett teret is nagyszerűen kiegészíthet egy modern beltéri ajtó. A modern lakberendezésben előterébe kerül a rohanó életmódból való kiszakadás, a megnyugvás, a letisztult színek, az egyszerű, minimalista formavilág.


Kiváló szakembergárdánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén. A Dulux márka színszakértői a globális belsőépítészeti trendek alapján minden évben létrehozzák az Év színét”. Volt a beltéri ajtó életében egy kis visszaesés, az ókor hajnalán, mikor is a belső ajtók eltűntek, uralkodóak a nagy, egybefüggő terek voltak, és ez a térképzés hosszú évszázadokon át jellemzővé vált, legfeljebb függönyök, drapériák biztosítottak nyílászárást a beltérben.


Beltéri ajtó AKCIÓS DECORFÓLIÁS BELTÉRI AJTÓINK 44. Ft-tól szereléssel! Ezáltal elérhető akár már tele ajtólapok alkalmazásával is, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon. Amennyiben a természet közelsége emeli az Ön komfort érzetét, és számít a belső tér egyedi megjelenésének megtartása, akkor ezt a beltéri ajtó típust Önnek ajánljuk. A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai.


Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek.

A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre. Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben. Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során.


Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések