2018. szeptember 25., kedd

Fehér bőr cipő tisztítása házilag

Fehér cipő tisztítása Újra hófehér lesz a beszürkült, koszos vászoncipő ezzel a trükkel - Néhány óra alatt mintha újjávarázsolták volna Filléres és egyszerű trükktől ragyog majd újra fehéren a régi, piszkos cipő. Cipő tisztítása házilag Csodát tesz a cipővel a banánhéj, ha így használod: házi trükkök, amiktől gyönyörű lesz a cipő Néhány egyszerű és hasznos trükkel könnyen újszerűvé, tisztává és kényelmessé varázsolható minden lábbeli. A jól ápolt cipő titka – Bőr és textil csizmák tisztítása.


Nincs csúnyább egy megsárgult, pecsétes, színevesztett fehér vászoncipőnél. Az alábbi módszer segítségével azonban könnyen hófehéré. Hiányzó: házilag Velúr cipők tisztítása – technikák és tippek – CCC ccc. A velúr cipők nem éppen időtállóságukról híresek.


Mikor ilyet veszünk, pontosan tisztában vagyunk vele, hogy sokáig nem őrzi meg eredeti állapotát, gyakorlatilag az első esős időben olyan foltokat kap, hogy utána már nem szívesen vesszük fel. A farmer szára is képes megfogni és elszínezni. Mivel lehet tisztítani a fehér színű bőrt (táska)?


Van egy fehér színű, elég finom bőrből készült táskám, amit összemázgált barnára valami, valószínűleg a másik bőrtáskám. Több elmázolt barnás színű folt van rajta, elég ronda. Szappanos vízzel próbáltam, síma vízzel is, de eddig semmi. A hasított bőr cipők bárány- vagy kecskebőr felső, puha rétegének eltávolításával készül.


Legyen szó velúr- vagy nubuk bőrről, valósággal gyűjtik a port és a foltokat, finom szálaik viszont rosszul viselik a tisztítást. A rárakódott por elveszi a bőr eredeti színét, valamint egy idő után beragad a rostok közé. Ha eső okozta foltok láthatók a bőr felületén, akkor ezeket liter szappanos vízhez kevert evőkanálnyi szalmiákszeszes oldattal lehet eltüntetni. A bőrt kiterítve és a tisztító keverékbe mártott, jól kinyomkodott puha ronggyal kíméletesen áttörölve lemoshatók az esőcseppek nyomai. A víz és hófoltok ellen hatásos sűrített tej a fehér lábbeliken is bevethető.


Ha makacs szennyeződéssel van dolgo akkor a folyékony súrolószereket is kipróbálhato egy szivaccsal vagy puha ronggyal dörzsöld be a szert a cipődbe, mosd le és olyan fehér lesz, mint újkorában. Már a sokadik bőr cipőmet veszem, de úgy érzem, hogy ideje lenne több időt fordítanom az ápolásukra. Jelenleg az egyik félcipőm barna hasított bőr , így emiatt elég nehéz az ápolása.


A felsőrész tisztítása. A mosószappant benedvesítem és a szivacsot alaposan beszappanozom, ezzel végigmosom a felsőrészt bőr paneljeit. A textil részekre ez nem elég, ott ismét a körömkefét kell venni, azt is alaposan beszappanozni és a textil részeket megdörzsölni. Mindig alacsony hőfokon mossuk ki a vászoncipőt, mert magas hőmérsékleten részlegesen kioldódhat belőle a ragasztóanyag, és a fehér cipő vászon részén sárgás csíkok jelenhetnek meg!


Ha a szabad levegőn szárítjuk a cipőt, akkor ne tegyük ki közvetlen napfénynek, mert az UV-sugárzás tönkreteszi a gumis részeket! Bőrfestés házilag az új Color Up bőrfestékkel. A valódi bőrből készült ruha vagy kiegészítő olyan érték, amit aligha akarsz pár hónap múlva szétkopva, koszosan a szortírozásra váró cuccok halmában látni. A legjobb két dolog, amit tehetsz.


Tippek ha szorít, vagy tör a cipő Az igazság az, hogy nem számít mennyire jó minőségű az újonnan vásárolt lábbelink, a kezdetek-kezdetén a bőr sokszor nagyon merev. Az idő elteltével a cipő felső része átveszi lábunk formáját, végül tökéletesen illeszkedik hozzá. Fehér ruhák mosásakor tegyél két evőkanál szódabikarbónát a mosóporhoz.


A keletkező buborékok nem “v…oxi”, hanem széndioxi buborékok lesznek, de ugyanolyan hatékonyak. Vakítóan fehér lesz a ruha. Sőt állítólag a színes ruhák színeit is felfrissíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések