2018. szeptember 13., csütörtök

T30 traktor eladó

Használt Ttraktor eladó. Nincs pontos találat. A leginkább hasonlóakat mutatjuk. Többféle olcsó, használt TTtraktor eladó. Mennyi a TTtraktor ára használtan?


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Eladó Traktor és Fűkasza. T -ás traktor eladó ! Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Teljesen felújított új gumik új a. Orbitos kormányzással szerelt. Jó gumikkal azonnal munkára fogható.


Nálunk csak permetezésre volt használva illetve kis pótkocsit húzott. Nagyon takarékos kis gép! Kijelentjük, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a hirdetés megjelenítéséhez és nyilvántartásához használjuk fel.

VALTRA N1traktor rugózott fülkés, 133LE-s első tulajdonostól beszámított megkímélt traktor eladó. Finanszírozása lízingben a nettó ár -ától akár évre. Free Shipping on eBay. Ezt a folyamatot látszik meggyorsítani a szovjet gyártmányú, T—A—tí pusú, négykerékhajtású univerzális traktor megjelenése, amely a csemetekerti.


Jelenleg kaphatóak nálunk többek között TTT, TTLTZ, VTZ, fűkasza, kombájn, eke. Tnajnowsze ogłoszenia na OLX. DB T traktor eladó.


Vásárolj eladó használt Ttraktorokat a Mascus oldaláról. Lépj kapcsolatba közvetlenül a Ttraktor eladójával. Kattints egy képre vagy egy márka modelljére, hogy további részleteket láss. Kis traktor eladó vagy elcserélhető nagyobra: pl T-2 Mtz 50-es. Tartozik hozzá: egy egyes eke, függesztett hidraulikus borona, sok alkatrész.


A traktor év friss műszakival egy év biztosít. Töltsd fel te is termékedet, és kereskedj jobb áron! Lépjen kapcsolatba a használt Vladimirec traktorok kereskedőjével. Annak ellenére, hogy kis cégről van szó, a Claas valójában különböző traktor modellt kínál ügyfeleinek, kezdve a kisméretű, lóerős Nectis típustól, egészen a hatalmas, 3lóerős Xerion Trac típusig.


A Traktor -Ker Kft. Alapítók: Dallosné Balázs Katalin és Dallos László mezőgazdasági gépészmérnök. Függesztett permetező (2-3l-es) Függesztett műtrágyaszóró Kultivátor-sorközművelő Ültetőgép Minden együtt összesen 1.

Több tucat friss, ellenőrzött eladó Traktor hirdetés: Traktor - LS MT1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések