2020. március 16., hétfő

Szerelemhozó kövek

Tudjuk mindannyian, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja, és mint ilyen, vitathatatlanul jó hatással van a párkapcsolatra. Most azonban olyan köveket mutatunk be, amikkel mélyrehatóbb v. Tudd meg, melyek a legerősebb szerelemhozó kövek , és miként alkalmazd őket, hogy teljes mértékben kifejthessék hatásukat. Görgess tovább, hogy még többet megtudhass a fenti kövek gyógyhatásáról, vagy kattints ide a szerelmi. Gyógyító kövek szerelem , szenvedély keltéshez.


Az elakadt szerelemenergiákat feloldhatod a gyógyító kövek segítségével. Kapcsolódó cikk: Egyetlen egyszerű eszköz, mellyel szerelmet. Szerelmet bevonzó , kapcsolatot-javító ásványkövek. Az olyan mélyről fakadó színű kövek , mint a gránát vagy a rubint a nehéz idők átvészeléséhez nyújthatnak neked támogatást.


Erős, izzó, vöröslő színük a szenvedélyt jelképezi az európai kultúrkörben. A narancsos árnylatú kövek , mint például a borostyán a termékenység segítésére hivatottak. Némelyik a szerelmi bánattól véd meg, míg mások családi békét hoznak, vagy épp a pénzt csalogatják hozzád. Akadnak köztük olyanok is, melyek a fenti elv alapján segítenek legyőzni azokat a beidegződéseidet, viselkedésmintáidat, önkorlátozó hiedelmeidet, melyek meggátolnak a kapcsolatteremtésben. Citrin - Ha kevésnek érzed magad.


Ha örökösen tükörképedet méregete és elkeseredetten számolod a kilókat, a citrinre lesz szükséged. A sárga kristály a jó közérzet és a pozitív életérzés féldrágaköve, elűzi a kétségeket és a félelmeket, megszabadít ezáltal a gátlásoktól és az esetleges érzelmi függőségtől. Mi a szív nyaklánc i deális alapanyaga?


A hegyikristály kitisztítja az elmét, ezáltal jobban megérthetjük saját érzéseinket. Aventurin és rózsakvarc szerelemhozó nyaklánc, Zituccia Ékszer. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Az amulettek olyan tárgyak, amelyeket mágikus erővel ruháznak fel, és szimbolikus erejük van. Számos fajtájuk létezik.


Sokszor örökölünk is családi ékszereket, melyeknek hatalma őseink identitásában rejlik. Most amulettet ismerhetsz meg, mely segíthet bevonzani a szerelemet életedbe. Améretű jegyzetfüzet, notesz.


Fém spirállal, 1oldalas. Hófehér, kiváló minőségű, 100g-os újrahasznosított papírból készült, ezáltal a lapokon nem üt át a tinta. A kövek fontos lények: élnek, lélegeznek, egymással kölcsönhatásban állnak, energiát sugároznak, világítanak, lüktetnek.


Rezgéseket és frekvenciákat bocsátanak ki, amelyek óriási hatással lehetnek egész lényünkre, ha pedig gyógyításra vagy átalakításra használjuk őket, akkor a test, a lélek és a szellem. A penész eltüntetése a textilekről, kárpitról. Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban. A folt eltávolítása csak így lesz eredményes. Manapság az ember sok mindenre vágyik.


Ha lelkünk legmélyére tekintünk azt is tudjuk mi az amire a LEGJOBBAN vágyunk, tiszta szívből, igazán. Egyedi ékszerek rózsakvarc ásványból: nyaklánc, ezüst gyűrű, karkötő, fülbevaló vagy medál. Gondosan válogatott gyönyörű ásványokból készült termékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések