2020. március 10., kedd

Obi kerti játszóház

Főleg akkor ideális megoldás a játszóház , ha nincs olyan fa a kertben, amelyre rá lehetne építeni a hőn áhított házikót. Futtasson be kúszónövényekkel (pl. farkasalma, tatáriszalag vagy vadszőlő) egy karókból épült házat, és máris olyan érzése lesz gyermekének, mintha egy fa koronájának kellős közepébe csöppent volna. A Tabaluga kerti játszóház már a legkisebbeknek is csodás élményt ígér.


Tömör északi lucfenyőből készült. Egyszerűen felszerelhető, mivel az elülső és hátsó fal már elő van szerelve.

A tető szakadásbiztos szőtt takaróponyvából készült. A kezeletlen fa lehetővé teszi, hogy saját elképzelésének megfelelően. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Az impregnált fenyőből készült kerti házikó stabil, tartós és különlegesen erős építmény. Az impregnált, tömör fenyő ellenáll a korhadásnak, rovaroknak és a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Ez a kerti játszóház beépített homokozóval rendelkezik.


Gyermekei szabadideje élvezetesen telik, ha játékaikkal.

Vásárlás: Játszóház árak, eladó Játszóházak. Akciós Játszóház ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A Smoby Mason Floralie kerti házikó esetében még egy kis kertrészt is kialakított a gyártó, ami egyenesen a házból nyílik. Több olyan házikóval is találkozhatunk, melyek különböző kiegészítőket tartalmaznak, amiken a gyerekek remekül játszhatnak, mint a Smoby Micimackós kerti játszóház hintával és csúszdával. Szerezzen örömöt gyermekének és vegyen neki egy gyerek házikót kertbe vagy beltérbe, kínálatunkban fa és műanyag játszóházakat is talál. Tartalmazza a létrát, és a homokozót.


A játszóház a csúszda opcionális tkiegészítő! Van Önnél használt kerti játszóház , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a kerti játszóház.


Honda kerti traktor db. Kerti pavilon 6db. Lakossági kül- és beltéri fából és műanyagból készült minőségi prémium gyerek játszóházak és babaházak széles kínálatban eladó országosan kiszállítással.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mi a legnagyobb közvetlen kerti faházak , árusító bódék gyártói vagyunk Közép - Európában , amely megtalálható a Németországi, Ausztriai, Svájci,Magyarországi, Csehországi és Szlovákiai piacokon. Ezenkívül gyártunk száraz vécét , kenneleket stb.

A Nagy fehér kerti játszóház felhőtlen szórakozást ígér gyermekeinknek. A műanyag házikó színét UV védelem teszi tartóssá. Kínálatunkban megtalálhatók a komplett kerti bútor szettek, így például a rattan, rattan hatású, fém és fa kerti bútor garnitúrák is.


Típusok szerint kihajtható, bővíthető asztalok, illetve hozzá illően négy, hat, nyolc vagy akár tízszemélyre való kerti szék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések