2020. március 26., csütörtök

Vegyi falszigetelés

A vegyi falszigetelés lényege hogy nyomás alatti injektálással kerül a falszerkezetbe ( nem a fugába ). Vegyi falszigetelés akció! Injektált vegyi falszigetelés kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A cementiszapos eljárásoknál a pólusok eltömítődnek és így a kapilláris vízfelszívás megszűnik, míg a szilikon injektálásos.


Az injektált vegyi falszigetelés készítése Aquafin-F kovásító oldat falazatba juttatásával.

UTÓLAGOS FALSZIGETELÉS FŰRÉSZELÉSSEL. Ennél az eljárásnál speciális fûrésszel a tégla fuga átvágásra kerül és résbe mûanyag szigetelõ lemez kerül behelyezésre. A fûrészelési hézag habarccsal van kitöltve. A kivitelezés költsége magasabb mint az acéllemez beütése.


Tömbinjektálás – talajszint alatti vegyi falszigetelés Talajszint alatt is van lehetőség az utólagos vegyi falszigetelésre, ez a tömbinjektálás A talajszint alatti injektálás az általunk legtöbbször használt, hidrofóbizáló anyagokkal nem valósítható meg. Injektálási eljárással vagy más néven ( vegyi falszigetelés ) vízszintes vízzárat képzünk így a víz, vizesedés kizárható. Előzze meg az épület további károsodását!

Miért bennünket válasszon? Versenyképes árakon dolgozunk. Munkánkra garanciát vállalunk. A vegyi vízszigetelés pórusbetonból készült falazó anyagoknál is sikeresen alkalmazható.


Mivel a pórusbetont ragasztják, nem lehet az anyagot a fugákba injektálni, azonban kísérletek igazolják, hogy ugyanaz a vízszigetelő hatás érhető el, amennyiben cm-enként fúrjuk meg a beton falazatot. VEGYI FALSZIGETELÉS , INJEKTÁLÁS. Azoknál a falaknál alkalmazzuk, ahol a falfűrészelés és a lemez beütés nem kivitelezhető.


Az injektáló anyag furatokon keresztül magas nyomással van bejuttatva a falba így tökéletesebb a felszívódás. Injektálás alkalmas vízszintes és függőleges falnedvesség lezárására. Az utólagos vízszigetelés, falszigetelés területén éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére. Haladunk a korral, legújabb technológiákat alkalmazzuk.


Megrendelés után rövid határ időn belül elvégezzük a munkát. Az utólagos vegyi falszigetelés megoldás jelenthet Önnek is amennyiben nedves, vizes, málló-, salétromos vakolatú falait szeretné rendbe hozatni. Nem készül falszigetelés.


Előfordulhat olyan nedvességi, és falszerkezeti állapot, ahol megfelelő falnedvesség vizsgálat alapján olyan döntés születik, hogy nem szükségszerű az utólagos falszigetelés. Ez olyankor fordulhat elő, ha a falszerkezetnek viszonylag alacsony a nedvesség tartalma.

Ebben az esetben ügyelni kell. Amiből kiindulunk: Meglévő épületről van szó, nedvesek, salétromosak a falak, a falakban vízszintes szigetelést kell kialakítani. A falazat anyaga, amelyet szigetelni kell - tömör tégla, beton. A fal szigetelés kivitelezése során saját diesel kompresszorunkat használjuk.


Régi épületek, családi házak gyakori problémája a falak nedvesedése. Vízszigetelés vegyi anyagok alkalmazásával: speciálisan erre a célra kifejlesztett ,. Szigetelésről kicsit bővebben. Mit is jelent a vegyi falszigetelés ? A vegyipar fejlõdésével az utóbbi években olyan szigetelõanyagok jelentek meg a piacon, amelyeket a falazatba juttatva véglegesen megakadályozható a kapilláris vízfelszívódás.


Ezeket ma már közepes- és magas nyomáson injektáljuk a falazatba azért, hogy a kapillárisokban lévõ nedvesség helyét is át. Falszigetelés a vizes falak ellen,a száraz falakért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések