2020. március 16., hétfő

Parketta fényesítés

Egy szép parketta igen mutatós látvány lehet, ám a régi, kopott, karcos és fénytelen padló már kevésbé szívderítő látvány. A parketta akkor szép, ha nem éktelenkednek rajta karcolások. Könnyen megakadályozhato hogy a széklábak összekarcolják a padló t, és fekete nyomokat hagyjanak rajta. Ragassz kis kör alakú szőnyeg- vagy filcdarabot a szék és az asztallapok lábának aljára, és máris megtetted a szükséges óvintézkedést. Parketta tisztítása, ápolása.


A fa még feldolgozott állapotban is „élő” anyag, s a szélsőséges klimatikus változásra – akárcsak az ember – érzékenyen reagál, de mint minden padló, ez is igényel ápolást. A kopott, fényét vesztett fapadló kiábrándító látványt nyújt. Kérdezz egy férfit, és ismét egyszerű választ kapsz: le kell csiszolni a parkettát, felporszívózni, és újralakkozni.


Természetesen annyiban igazuk van, hogy ez adja a legtartósabb és legszebb eredményt. Többek között ez az, amely alapján jó parkettázó szakemberré válhat valaki. Ez a tudás és gyakorlat teremti meg az alapját a minőségi munkának.


A minőségi munka pedig. Legyen akár parketta lerakás, parketta csiszolás, parketta javítás, parketta lakkozás, vagy parkettanyikorgás megszüntetés, mindenben segítünk. Minden fajta parketta javítás anyaggal vagy anyag nélkül javítható, hívjon bizalommal. Végül néhány tipp, ami segít a parketta állapotának a megóvásában.


Az ilyen felületeket előbb zsíroldó mosogatószeres meleg vízzel kell lemosni, majd következhet a finom polírpasztás, lassú fordulatú korongos felületi fényesítés , és ezt követően nedves, majd száraz, antisztatikus ronggyal történő áttörlés, ami késlelteti a fényes felületek beporosodását. A kéznyomok okozta újabb. A portalanított felületre az erõsen kopásálló, vízbázisú UV szûrõs lakkot ajánljuk és a megfelelõ alapozót. Márványcsiszolás, hogyan csináljuk ? A márványcsiszolás és polírozás folyamatát speciális technológiával, gépekkel és szerszámokkal végezzük el.


A HARZO Fényesítő-Ápoló egy részben a HARZO lakkokkal rendszerben alkalmazható ápolás és fényesítés céljából. Továbbá fényében kopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, lakkozott parketta , laminált parketta , linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható. Megfe-lelő szakmai tudással és sokéves gyakorlattal lehetünk csak művelői a parkettázószakma egyik legösszetettebb részének. Régen, még gyerekkoromban, mikor még általános iskolába jártam, az iskolában az osztálytermekben parketta burkolat volt. Reggelente mindig be volt szórva valami apró, fehér darabkás izével.


Olyasmivel, mint a reszelt sajt, csak apróbb darabok voltak. Tisztaság és hosszantartó csillogás! Ott, ahol a padló a legnagyobb igénybevételnek van kitéve, intenzívebb ápolást igényel. A Sofix Padlófényező tisztítószer gondoskodik többek között a PVC, linóleum- és kőpadlók hosszantartó tisztaságáról és fényező rétege révén megelőzi a padló kopását.


Emlékeimben él egy sárga színű, nagy darab mosószappanra emlékeztető viasz is, amivel annak a bizonyos padlókefének a sörtéit jól be kellett dörgölni, és utána jöhetett a tangózó fényesítés. PVC, parafa és a linóleum is a Kärcher padlófényesítővel! Nulla porfelhő, semmi kimaradt sarok, tökéletes végeredmény. Speciális formulájának köszönhetően biztonságosan használható olyan érzékeny felületeken is, mint a tv-képernyők, sztereórendszerek, illetve a kezeletlen fa és márvány munkalapok.


A Clin Multi-Shine Ablaktisztító csíkmentes ragyogást biztosít fényesítés nélkül! Könnyed húsvéti menü: Nemcsak a hús -és cukorkerülők ízlése szerint! Boldogan dugjuk el a színes tojásokat - a lakásban, amit a gyerekek majd a locsolás után kutathatnak fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések